dikkat çekici biri nasıl olunur süslüler bana biraz çekici biri olmayı öğretin :(?

mesela bi yere girdiniz insanların sizi fark etmesi sizinle tanışmak istemesi için nasıl olunmalı

1. nasıl bir dikkat çekmekten bahsediyorsun mesela, giyiminle mi, duruşunla mı, fiziksel çekicilik mi? cevaplar daha nokta atışı olabilir eğer konuyu biraz açarsan, tavsiyeler de ona göre gelir

6 mart 2019 22:00

2. hepsiyle alakalı aslında bu konuda eksik olduğum için tek bir şey soramıyorum

6 mart 2019 22:16

3. önce temizlik kişisel bakım. sonra özgüven. ukala olmayan ama kendinden emin biri bence her türlü çekicidir. kendine has bir tarzın varsa da dikkat çekersin. abartılı olmayan makyaj, kaliteli görünen uyumlu modern sade ve içinde kendin gibi hissettiğin bir tarz, bakımlı görünen saçlar bence herkesin dikkatini çeker. iyi anlamda dikkat çekmek için bence aşırı dekolteden, iddiadan, ağır makyajdan vs uzak durmak gerek.

oturmasını kalkmasını bilmek, abartılı sesli konuşmamak kahkaha vs atmamak genel anlamda zarif olmak da bana göre dikkat çekici.

6 mart 2019 22:26

4. o zaman en genel kuraldan başlarsam kesinlikle özgüvenli ve kendinden emin bir duruş, bunun için hareketlerin birazcık ağırkanlı olabilir. özgüvenden kastım da asla ukalalık değil, az öz ve kibar konuşma her zaman etkilidir, öylesine düşünmeden boş muhabbet muhabbetini de değersizleştirebilir bir süre sonra. giyim konusunda tarzınla ilgili bir bilgim yok o yüzden kendimce bir tavsiye verecek olursam, aşırı derecede moda bağımlısı gibi giyinirsen çok sıradan gözükürsün, özellikle içinde bulunduğumuz dönemde. bak kötü demiyorum sadece sıradan diyorum yanlış anlaşılma olmasın. siyah ve beyaz renkler her zaman daha kaliteli gözükür, özellikle modern ve hafif kadınsı parçalar. minimal takılar da tercih edebilirsin. maddi durumunu bilmiyorum ama ayakkabı ve  çanta önemli, çok almaktansa kaliteli ama az alabilirsin. yani genel görünüm olarak sade ve şık bir tarz ama saç makyaj ve ayakkabı çanta kesinlikle en önemli noktalar. makyajını mutlaka yap az da olsa. makyaj konusunda bir şey diyemiyorum yüz tipini vs bilmediğim için ama nude ruj ve simsiyah gür kirpikler etkili bir ikili oluşturuyor bunu söyleyebilirim. klas kadınlar nude rujdan vazgeçmez. onun dışında aklıma gelenleri yazarım yine. bu arada saçlarla ilgili bir yorum yapacak olursam ki bir fikrim yok sana ne gider şu ana ama en etkili iki saç siyah fönlü uzun saçlar artı güzel bir makyaj, ya da iyi bir kuaförden çıktığı belli olan sarı saçlar. bunlar genel yorumlarım tabi, bunların hiç biri olmadam da dikkat çekici hoş bir görüntü sağlanabilir elbette. kişiye göre değişir.

6 mart 2019 22:38

5. biraz aurayla alakalı olduğunu düşünüyorum. giyim vs haricinde az konuşan fakat konuştuğunda da bilgisini belli eden insanlar hep dikkatimi çekmiştir mesela. bu biraz sizin nasıl bir çevrede dikkat çekmeye çalıştığınızla da alakalı. ya da kimin dikkatini çekmeye çalıştığınızın

6 mart 2019 22:45

6. Güzel makyaj yapabilmek, güzel kokmak ve güzel bakmak diyorum.

7 mart 2019 01:44

7. giyim tarzı, bakımlı saçlar( bence saç çok çok çok önemli), fresh bir makyaj, güzel bir koku.

7 mart 2019 01:48