direk, sex, feminizm ithal bir dert diyen erkekle olur mu ?

ısrarla direkt yerine direk yazan( yl öğrencisiyken) ve önce bireysel özgürlükler konuşulmalı ülke feminizm konuşmak için yeteri kadar gelişmiş değil aile baskısı filan konuşulur diyen erkekle olur mu

1. Sence olur mu

3 mayıs 2023 09:02

2. olmaz :(

3 mayıs 2023 09:21

3. olmaz. özellikle feminizm kısmı için diyorum, düşünmeye bile gerek yok, olmaz. arkadaş bile olmam ben.

3 mayıs 2023 09:37

4. Bir kez daha akademik teşvik diye ağlayan akademisyenlerin gerçek halini görüp diğer soruya geçiyoruz.

3 mayıs 2023 09:44

5. Aile baskısı ve bireysel özgürlüklerin feminizmle alakasını çözemediyse ve bunun kendi hemcinslerine de yarar sağlayacak bir görüş olduğunun farkında değilse yuh zaten, Ayrıca direk ne ya tezine de mi direk yazmış (eğer tezliyse).

3 mayıs 2023 11:49

6. Akademisyenim kanka. Buna sallamak değil, gerçekleri söylemek denir. Çuvaldızı da iğneyi de kendine batırmak denir. Ben senin aksine özeleştiri yapabilirim. Çünkü başarım bana ait, verilmedi, torpil geçilmedi. Ben foyam ortaya çıkar mı diye korku içinde yaşamıyorum. Yerimden olmayım diye sessiz kalıp gelen ağam giden paşam demiyorum. Ben bu ülkenin geleceği için çalışmaya devam edeceğim, senin zoruna gidebilir.

3 mayıs 2023 12:27