direksiyon sınavından 3.defa kaldım sizce ne yapmalıyım?

ehliyetten vazgeç diyecekler hiç yazmasın lütfen. ilk 2 sınavda çok heyecanlıydım ayağım titriyordu, daha parklara gelemedim stop etmiştim. bugün de her şeyi yaptım artık paralel parkı yapıp bitiricem. kaldırıma fazla yanaştım. kurtarırım azcık öne geleyim dedim izin vermediler. bugün çok heyecanlı değildim ama artık 4’te son diye çok heyecanlanırım kesin. ne yapacağım bilmiyorum. 3’te 4’te geçenler yazabilirse çok sevinirim.

1. Bırak düz vitesi otomatiğe kaydol

27 şubat 2021 15:39

2. süslü paralel parka kadar gelebilmişsiniz, bir sonraki sınavdan önceki derste iyice çalışır halledersiniz parkı da. parklarda 2-3 kere kalan çok kişi oluyor zaten yanlız değilsiniz. ben de ilkinden kaldım, parklara bile gelemeden hem de. youtube dan video izliyorum bir de telefona oyun indirdim vites geçişleri sinyallere falan elim alışsın diye, faydası oluyor gibi. sakin olun kendinize güvenin, dolu insan 3 te 4 te geçiyor modunuzu düşürmeyin.

27 şubat 2021 15:59

3. Anonim3, hangi oyun süslü merak ettim?

27 şubat 2021 16:01

4. Teşekkürler kızlar. Otomatik vitese geçsem ne olacak park edemedikten sonra :(

Anonim3, oyunun adını yazar mısın? Ben de sürekli video izliyorum ama biraz kendin ayarlamayı öğrenmek lazım. Çok geri geldiğimi bile farketmedim çünkü :(

27 şubat 2021 16:05

5. pc için city car driving diye bir oyun var oldukça gerçekçi hatta sınava çok yakın, hata yapınca uyarıyor sınavdan kalıyorsunuz, aynalar fonkiyonel, trafik yoğun vs. telefonda da driving school vardı bu daha ilkel bi oyun sinyallere ve stop ettirmemeye dikkat etmeniz lazım sadece. şimdiden başarılar süslü.

27 şubat 2021 16:08

6. Süslü yalnız değilsin ben tek seferde geçenleri tebrik ediyorum zaten, 2 kere kaldım ve 3. De kalacağımıda biliyorum resmen, kendime güven gelse de sınavda gereksiz heyecan yapıyorum, ilkinde hiç süremeden kaldım, 2. Paralel parktan kaldım, çizgiye doğru yanaştığımı sandım ama yamukmuş araba ve dubaya çarptım, ben de derste özellikle park çalışacağım, bir de ilk başta keşke otomatik yapsaymışım diyordum ama şuan vites falan dert değil benim için o yüzden dosyam yanarsa yok yere otomatiğe geçicem şimdide buna üzülüyorum. Sizin için de benim içinde tek çözüm bol pratik ve bu sayede heyecanı yenmek, bu da maalesef daha fazla özel ders demek oluyor.

27 şubat 2021 16:29

7. (yazar: Lila s) heyecanımızı yenmemiz lazım, hocam bile derste yapmadığın hataları yapıyorsun diyor. Bunu övünerek söylemiyorum, yaptığım doğru bir şey değil biliyorum ama sürücü kursu arabası dışında da yanımda biriyle trafiğe çıktım 2 kere. O zaman anladım sorunun sınav heyecanı olduğunu.

27 şubat 2021 16:39

8. ben üçüncü de aldım. heyecan için doktora danışarak dideral kullanabilirsiniz, ben öyle yapıyorum bu gibi zamanlarda.

27 şubat 2021 17:16

9. Ben dördüncüde torpille aldım, adam dedi ki normalde yine kalıyordun biliyorsun değil mi. Süremediğimden değil gereksiz heyecanım yüzünden kalmıştım. Doktora gidip durumunu anlatabilirsin süslü, o sana mutlaka sakinleştirici bir ilaç verecektir.

27 şubat 2021 21:37

10. İlk seferde geçtim ben ve stres yapmamak için pasifflora içmiştim hocam söylemişti iç diye:d deneyebilirsin süslü eğer problemin heyecandansa

27 şubat 2021 21:47