dishidrotik egzama geçirmiş olan var mı?

süslüler parmak aralarımda kücük kücük kabarcıklar var ici su toplamıs sekilde. yani googledan baktım görseldekiyle bire bir aynı. doktora haftaici gidecegim gecmezse o zamana kadar stilex fln sürdüm ama gecmiyo kaşıntısı. bunu yaşayıp geçiren var mı ne yaptınız bu kaşıntı nasıl gecicek :((((

1. Geçen gün aynı soruyu ben de sordum :)) ah o kaşıntı... öldürüyor süslü dimi? Minicik su kabartısının nasıl o kadar şiddetli acısı ve kaşıntısı olabiliyor çözemedim hiç. Şimdilik o kaşıntıyı dindirmek için soğuk uygulayın. Çikolata, şekerli ürünü azaltın. domates limon gibi asidik ürünlerden uzak durun ve mutlaka doktora gidin. Maalesef ki onun ilacını kullanmadan düzelmiyor.

19 haziran 2021 17:05

2. Ve bir de sakın elinize deterjan değdirmeyin. Bulaşık falan yıkamanız gerekiyorsa eldiven takın.

19 haziran 2021 17:06

3. Her sene yaz aylarında geçiriyorum ben. Doktor önemsemedi

19 haziran 2021 17:19

4. Ayy daha az önce bol domatesli limonlu salata yedim süslü ya of dfkdjkfklffj ama yıllardır alerji yapmayan seyler simdi neden alerji yapti ki diye dusundum de sanırım stresle de baglantılı olabilir finallerim beni cok geriyor. Soğuk uygulamayi denicem teşekkürler hepinize süslüslerim umarım  iyilesiriz hepimiz

19 haziran 2021 19:49

5. Excipial lipo %4 emülsiyon bana çok iyi geldi. Geçen ay eczaneden 29 tlye aldım 200 ml

20 haziran 2021 14:35

6. Teşekkürler a5