diyette 4 dilim pizza yemek?????

15 gündür zayıflama sürecindeyim süslüler, yaklaşık 2 kilo verdim ama gitgide canım hiçbir şey yemek istemedi. az besleniyordum yani. sanki kilo vermem durdu. bugün dayanamayıp pizza söyledim 7 dilim yedim, karışık pizza bu arada. sabah kahvaltı yapmadım saat 11,30 gibi yedim. akşama yoğurt yemeyi düşünüyorum. 7'den önce yeme işini bitiyorum zaten her gün. kilo alır mıyım? yoksa metabolizmamı şaşırtmış oldum mu acaba?

1. 7 dilim yazmışım pardon, 4 dilim doğrusu.

22 mayıs 2020 14:21

2. Yalan oldun. Onumuzde uc gun basa donus.

22 mayıs 2020 14:26

3. Metabolizma şaşıran bi şey değil yahu bırakın şu hurafeleri 😂 muhtemelen 1 kilo oynar tartıda ama kilo almış sayılmazsın. Yarın bol salata ye bitkisel ağırlıklı beslen 1 2 gün, toparlarsın.

22 mayıs 2020 14:27

4. 3 kilo alırsınız kesin bilgi.

Ya bi şey olmaz ondan, kim bilir bazal metabolizmanız ne kadar kalori ister, 15 gündür ortalama kaç kalori aldınız, besin grubu dağılımı nasıldı, hormonal dengeniz nasıl?

Çok değişken var, çok katı, doktor kontrolünde beslenmeniz gerekmiyorsa, bir rahatsızlığınız yoksa merak etmeyin. Yediğinizin çoğu karbonhidrat, vücüdun kalori yakımında ilk aracı.

Böyle kafaya takarak yeme bozukluğunuz olur. Boş verin afiyet olsun, fazladan egzersin yaparsınız.

22 mayıs 2020 14:30

5. bu konuda bilgili değilim zaten anonim 2 doğru düzgün bilgi vereceksen ver vermeyeceksen başka soruya.

teşekkürler diğer kişilere. çok üzüldüm şu an...

22 mayıs 2020 14:30

6. bir şey olmaz normal devam edin. ne kadar fesat fesat yazmışsınız demotive etmek için kızı. zayıflamak = sağlıklı beslenmek de değil ayrıca. ne kadar sağlıklı beslenirsek o kadar iyi ama zayıf kadınlar da pizza yiyor. 2 dilimini kahvaltıda tost yemişsiniz gibi, 2 dilimini de öğlen sandviç yemişsiniz gibi düşünün.

çok değil, sadece karbonhidrat fazla. bence akşam yoğurt yerine salata da yiyebilirsiniz sebze yemiş olmak için. bir de 45 dk falan leslie yapın bitti gitti.

22 mayıs 2020 14:39

7. oyy ne güzel götlerimiz göbeklerimiz balık etli kadın candır yazan insanlar da sizsiniz biliyorum bu arada. sizin kadar ikiyüzlü kompleksli fesatları görmedim hayatımda. kızı yeme bozukluğuna sürüklemek için güzel güzel zorbalıklarınızı da yapmışsınız. ayhh 13 reasons why'da çok aqladım yeaa ;((( herqes ne kadar da qötü ;((((

22 mayıs 2020 14:41

8. Süslü bir şey olmaz benim diyetisyenim 2 haftada da bir izin günü veriyordu bana. O gün 24 saatliğine her şeyden istediğim kadar yiyordum. Bu şekilde 15 kilo verdim. Kendinizce izin günü yapmış olduğunuzu varsayın. Hayatınızdwn pizza, hamburger, abur cuburu çıkarmaya odaklanmayın bunları az ve her gün yememeye özen gösterin. Zaten 2 hafta 2 hafta diye diye canınız çok çekmemeye başlıyor. Canınızı sıkmayın boşuna:)

22 mayıs 2020 14:47

9. dört peynirli yediysen sıkıntı yok. (hepsi sorusundaki anonim 11)

22 mayıs 2020 14:59

10. defol git :)