dizilerdeki telefonlar oyuncuların kendi telefonu mu? kıyafetler onlarda mı kalıyor?

karaketlerin konuştukları mesajlaştıkları telefonlar onların mı yoksa sete dahil olarak birer telefon mu alınıyor oyuncu başına? gecenin en saçma sorusu benden evet izlerken merak etim :) bir de giydikleri kıyafetler onların mı oluyor yoksa sponsorlar geri mi alıyor dizide kullanıldıktan sonra?

1. kendi telefonlarını kullanmıyorlardır bence. kıyafetler tabi sponsorundur ama isterlerse, böyle istekleri olur mu bilmiyorum, alabilirler diye düşünüyorum.

18 kasım 2020 01:13

2. Kendi dolabında giyinmiyorsa (çok nadir bu, Nebahat çehre yapıyor bi) sponsor olsa olmasa da kalmıyor. Sponsor değilse kostümcüler temin ediyor. Telefon sponsor değilse genelde kendilerinki.

18 kasım 2020 01:19

3. hepsinin telefonu ayniysa genelde sponsor oluyor suslu, kendilerinin degil

18 kasım 2020 01:56

4. çok teşekkürler :)

18 kasım 2020 02:02

5. ben bi dizide replikli figürandım, kıyafet asistanı oluyor karaktere göre kıyafetler seçiliyor, sonra geri alıyorlar. telefonlar da öyle. her şey sponsor.

18 kasım 2020 10:58

6. Hepsi sponsor ve geri alınıyor.

18 kasım 2020 16:12

7. Bu ve bunun gibi sorular icin youtube kutsal motor kanali o yakici bakislar programinin set anilari bolumunu izlemenizi tavsiye ederim. algi eke ve zeynep ocak hem eglenceli hem de set arkasinda neler oluyor cok samimi anlatmislar bence.

18 kasım 2020 21:52