doggy pozisyonu

Kızlar hepinize merhaba. sorum doggyle ilgili. sevgilim bu pozisyonu çok seviyor yapmak istiyor. Fakat bu pozisyon benim canımı çok yakıyor çok rahatsız ediyor. diğer pozisyonlarda bir sorunum yok rahatım gayet acı falan olmuyor. Ama doggye dayanamıyorum resmen. ne yapabilirim acımaması için? Sizler bu sorunu yaşıyor musunuz?

1. en sevdiğim pozisyon.yeterince ıslanmıyorsunuz ya da dr a gitmenizi gerektircek bir rahatsızlık vardır

6 ocak 2017 13:44

2. yok dediğim gibi cinsellikle ilgili bir sorunum yok, vajinismus vs yok yani. çok istekliyim, yeterince ıslanıyorum. misyonerdir, cowgirldür hiç sorunsuz yapabiliyorum çok da seviyorum. ama doggy kabus gibi. Aksi gibi erkek arkadaşımın da en sevdiği pozisyon o ve onu mutlu etmek için yapabilmek istiyorum.

6 ocak 2017 13:48

3. şimdi tam olarak nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum umarım anlarsınız belki acınız ondan kaynaklanıyor olabilir. partnerimle doggy denediğimiz zamanlarda bazen ben çok aşağıda kaldığım için bazen o kendini yukarı çektiği için giriş bölgesi sanki yırtılacakmış gibi acıyor. yani dengemizi sağlayamadığımız için. ancak duruşumuz (ne desem bilemedim o anki pozisyonunuz) dengeli olduğunda herhangi bi acı hissetmiyorum sizin de duruşla alakalı bi durum olabilir mi ?

6 ocak 2017 13:53

4. doggy pozisyonu penisin en derine kadar indiği pozisyon, yeterince ıslanmıyorsanız olabilir. ben direkt doggy ile başlayamam mesela, önce misyoner, kaşık falan ondan sonra doggy'e geçebilirim biraz rahatlayınca. normalde ilk girişte sancım olur benim hep sonra ıslandıktan ve kasları gevşettikten sonra doggy'de bir sorun yaşamıyorum. isterseniz öyle deneyin.

6 ocak 2017 13:55

5. ben de öyle düşünüyorum hatta benim duruşumdan da ziyade o şekilde dururken vajina yolunun şeklinin değişmesiyle ilgili falan sanırım. internette araştırdığımda bir çok kadının aynı sıkıntıyı yaşadığını gördüm ve bazı açıklamalar gördüm. Bu duruşta vajina yolu kısalıyormuş rahme daha çabuk daha çok baskı oluyormuş vs diye. Sanırım o yüzden. ama gerçekten ne yapabileceğimi acıyı nasıl yok edebileceğimi tamamen yok edemesem de tahammül edilebilir sınırlara çekebileceğimi merak ediyorum çünkü imkanı yok dayanamıyorum yani ama bir yandan yaşamak sevgilime yaşatmak istiyorum.

6 ocak 2017 14:00

6. sanırım zaman içinde partnerinize daha da alıştıkça ve birbirinize uyumunuz arttıkça çözebilirsiniz bu durumu. ayrıca 13.55 anonimin de dediği gibi doggyi ilk değil de biraz daha kaslarınızı rahatlattıktan sonra denerseniz çözüm olabilir size.

6 ocak 2017 14:19

7. ön rahim duvarina gelerek agri yapiyor olabilir. belinizi biraz daha kivirmayi deneyin ve kafaniz yukari baksin. beliniz duz kaliyorsa ters bir aci olusuyor olabilir

6 ocak 2017 14:20

8. Üzgünüm sevişmediğim için size verecek bir cevabım yok az bilgileneyim belki lazım olur diye cevaplara baktım ama son yorumunuz şok etti. Sevgilinizin bi fantezisi için dayanılamaz diye nitelediğiniz bir acıyı çekiyorsunuz ve bunu biraz azaltıp katlanılır bi hale getirmek istiyorsunuz. Sebepse sevgilinizin onca pozisyon içinde bir pozisyondan mahrum kalmaması. Canınızın acıdığı elbette biliyordur o sırada, benim beklediğim çözüm aramak belki 1-2 şey deneyerek olmuyorsa en ufak acınız varsa dahi kendisinin bundan uzak durması. Hayallerde yaşıyorum sanırım gerçek hayatta sex bu kadar naif ve sevgi dolu değil. Büyük bir hayal kırıklığı bekliyor beni gelecekte. (Kusura bakmayın içimi döktüm ama soruya cevap olamadım)

6 ocak 2017 14:23

9. merhaba, yukarıda da bahsedilmiş ancak direk bu pozisyonla başlamak pek iyi olmuyor sanırım. önce başka pozisyonlarla iyice gevşeyip daha sonra bunu denemenizi öneririm. Bi de karnınızın altına yastık alıp tüm ağırlığınızı ona vermenizi öneririm yani beliniz düz değil de kavisli olsun. o şekilde daha rahat olabilir.

6 ocak 2017 14:57

10. siz olayı çok yanlış anlamışsınız. dayanamadığım halde katlanmak diye bir şey yok zaten dayanamadığım için yapamıyoruz başlamadan bitiyor gözümü yuma yuma sonuna kadar çekmiyorum o acıyı yani eğer bu şekilde anladıysanız. Bikaç saniye deniyoruz ama benim canım yandığı an son veriyoruz ve zaten sevgilim asla zorlamıyor beni tamamen anlayış gösteriyor ama ben onu mutlu etmek için acısız şekilde yapmanın yollarını öğrenmek istiyorum. yani hiçbir anlamda katlanma, zorla bişey yapma falan yok. tamamen benim isteğime bağlı bişey. olay bu yani.

6 ocak 2017 15:28