dogum saati ogrenme, kadikoy sifa hastanesi arsivine ulasilabilir mi?

susluler derdini seviyim demeyin ama astrolojiyle cok ilgiliyim ama annem üç cocuk dogurdugundan herhalde benim tam dogum saatimi hatirlayamiyo :d malum kadikoy sifa hastanesi satildi sizce arsivde sakliyorlar midir ? gidip veya arayip ogrenebilir miyim arsivi, hic deneyeniniz oldu mu yoksa malum ben dogali uzun sure oldugu icin jsjdjs hukuki bir islem hariconde arsivlerine ulasamama gibi bi durum var midir ?

1. Doğduğunuz ilçeye bağlı sağlık müdürlüğüne gidin. Telefonla edinemezsiniz o bilgiyi. Prosedür var, geçerli bi sebep bulun memurlara açıklamak icin. Yurtdışından miras kaldı ve söz hakkım olması icin Doğum belgem de istenen evraklar arasında diyebilirsiniz.

25 ağustos 2019 00:15

2. Ayrıca, 93 doğumluyum. Hastanemin arşivi yanmış ve hastane kapatılmıştı. Doğum belgeme ulaştım ancak saati yazmıyordu benimkinde. Umduğunuz cikmayadabilir haberiniz olsun

25 ağustos 2019 00:16

3. İnstagramda karmaastroloji sayfası Levent diye bir astrolog önermişti sanırım o hesaplıyordu Doğum Saati vs. Ne kadar doğru olur bilmem

25 ağustos 2019 00:21

4. Ben doğduğum hastaneye gidip, doğum saatimi öğrenmek istiyorum diyerek (zorla yalan üretmenize gerek yok yani) dilekçe verdim ve öğrendim. Siz de deneyebilirsiniz süslü. Gidip sorun illa ki yönlendirirler

25 ağustos 2019 01:10

5. Tesekkur ederim kizzlarr cevaplariniz icin. Hastane satildigi icin dilekce yazmam ise yarar mi bilemiyorum cunku eski isminden kalan arsivleri ne yaptiklari belli olmaz o yuzden en iyisi ilce saglik mudurlugunu deniyeyim. Evet astrologlarin dogum saatini bulmada yardimci olduklarini biliyorum ama kesin en az 200 tl vardir :(

25 ağustos 2019 02:55

6. Bence hastaneye giderek sorusturmakta fayda var.

25 ağustos 2019 03:43

7. Süslü ben de 93 yılında kadıköy şifa'da doğdum. Epey olmuş sen soruyu açalı ama ilçe sağlık müdürlüğünden doğum saatini öğrenebildin mi veya başka bir yerden?

29 nisan 2023 16:46