doktor/eczacı süslüler siğil ilacı sağlam derime akmış?

yol şeklinde ilaç akmış ve o kısımlar beyaz beyaz olmuş. ne yapmam gerekiyor böyle mi kalacak şu an fark ediyorum ayağımda olduğu için lütfen yardım :(

1. ilaç il-33 bu arada yazmayı unutmuşum

10 ağustos 2019 21:27

2. Süslü büyük ihtimal sağlıklı derin soyulacak korkulacak bişey yok sen elleme yinede oraya il 33 etkili bir üründür değdirmemeye çalış.  Bi sorun olmaz. Siğile sürdükten sonra kuruyana kadar dikkat et. Öyle kalmaz zaten merak etme. Biz eczanede hastalara genelde verrutol veririz daha az zararlı diye. İl 33 ün içinde baya etken yanıcı madde var

10 ağustos 2019 21:43

3. Çok rahatlattınız beni anonim 2 çok teşekkür ederim. Biraz kaşınmıştı ama nasıl olduysa fark edememişim. siğillerimi çok yakıyor zaten etkili olduğu belli. Öyle de görünce hemen acaba acile gitmeli miyim diye düşündüm. Sonradan daha çok zarar vermez değil mi delinme aşınma vs olmaz?

10 ağustos 2019 21:59

4. Tekrar aynı yere değdirmemeye çalışın çünkü sürekli değerse sağlıklı deriyi alıp götüreceğinden yara oluşur. Dikkatli kullanın akar akmaz hemen silin. Şuan için acillik bir durum yok kabardığı için beyazlaşmış. Su toplaması gibi düşünün:) geçmiş olsun

10 ağustos 2019 22:01

5. anladım süslü çok çok çok teşekkür ederim size iyi akşamlar

10 ağustos 2019 22:03

6. Rica ederim :) sağlıklı günler. Eğer bir sorun olursa yazın buraya yardımcı olmaya çalışırım

10 ağustos 2019 22:04