doktor ferro sanol duodenal verdi. sabah aç karnına iç dedi?

ama midem çok bulanıyor gece yatmadan içsem problem olur mu bilgisi olan var mı? bir hafta içinde tekrar doktora gitme imkanım yok

1. emilimle ilgisi olduğundan sabah aç karnına içmeniz ve yarım saat bir şey yememeniz lazım. yani akşam içerseniz tedaviniz beklenen kadar başarılı olmayabilir.

31 ekim 2021 10:37

2. Süslü hemen uyumadan önce içersen sorun olmaz bence

31 ekim 2021 10:42

3. 8 saatlik açlığı sağlıyorsan akşam da içilir

31 ekim 2021 10:45

4. süslü imkanın olursa ilacı değiştir ama ferro sanol kullandığım dönem ben gece yatmadan içiyordum ama günde 2 tane içmem gerekirken mide bulantısından 1 tane anca içebiliyordum. onun çözümş malesef başka bir demir ilacına geçmen olur.

31 ekim 2021 10:48

5. aynı ilacı kullanıyorum. doktorum mide bulantısı yapabilir o yüzden gece iç dedi.

31 ekim 2021 11:01

6. Süslü valla tok karnına da iç gayet işe yarıyor. Ben de aç karnına içince ateş basıyor midem ağrıyor fena şeyler yaşanıyor. Evet tok karnına emilimi azalıyor ama yani yapacak başka bir şey yok. Eczacı da bazı insanlara dokunur baktın dokunuyor yemek yedikten birkaç saat sonra alabilirsin dedi. Böyle yapınca da işe yaradı bende çünkü demir eksikliğine bağlı belirtilerim azaldı. demek ki azalsa da emilimi komple çöp olmuyor.

31 ekim 2021 11:20

7. Teşekkür ederim süslüler. Böyle içemiyorum ki zaten afedersiniz kusacaktım kendimi zor tuttum. Bu hafta gece kullanırım haftaya doktora sorarım tekrar

31 ekim 2021 11:38

8. Ferro sanol lanet bir ilaç. Doktorunuza danışarak oroferona geçin bence.

31 ekim 2021 12:15

9. Gece içebilirsiniz. O da rahatsız ederse kahvaltıdan 3 saat sonra içebilirsiniz. Emilim az da olsa hiç yoktan iyidir. Bana da doktor böyle demişti

31 ekim 2021 19:35