Sorduğun soru şuna benziyor: sizce insanlar güvenilir mi?
Satın aldığın satıcıya bakacaksın daha önceki yorumlarına ve satışlarına bakacaksın. Kararı kendin vereceksin süslü.
son süslü çok haklısın, ben de çok saçma olduğunu fark ettim
aldığım satıcının puanları yüksek genelde kozmetik ürünleri satmış zaten. Satın aldığım ürün geldi bir problem yok gibi ama tabi ürünün orjinalini bilmiyorum. nedense içinebile kurt düştü..
umarım bir problem yoktur
Artik kozmetik urunlerin bile cakmasi yapilmaya baslanmis maalesef. Eskiden sadece makyajda vardi artik her seyde. Bence direkt bunu is seklinde yapan bir saticidan degil de normal ikinci el urunlerini satan bir hesapsa hic acilmamis bir urun belki riske atilip alinabilir. Siparis kaydi fatura falan varsa ozellikle. Ki suna da denk geldim o tarz seri kozmetik, makyaj urunu satip fatura gorseli ekleyenler oluyor ama urun sahte mesela fatura da sahte. Bahsettigim sey amator normal bir satici olmali. Ben bu sekilde satis yapiyorum bazi kullanmadigim urunleri mesela. İlla sahte olacak degil.
Geçende the inkey list azelaic serum aldım. Kadın bana bir defa kullandım dedi inatla sordum zoretorine başladım kullanmadım dedi. İyi deyip aldım bi baktım iki kullanımlık ürün anca var tüpü sıkıyorum boş hava geliyor. 😂 Neyse ki sorunsuz iade yapabildim. Kargomu kaybettikleri için dolaptan soğudum ama iade işlerinde iyi.
Ne aldın süslü? Ben açıkçası tam tersi kendi kullandığı ürünü satanların hayalkırıklığı çıkma ihtimalinin daha büyük olduğunu düşünüyorum. son anonimin yazdığı gibi çok var. 1 kere kullandım yazıp satışa koymuş ama satılana kadar da kullanmaya devam eden ve bunu normal bulan o kadar çok tip var ki. Az kullandım yazıyor ama bitirmiş ürünü neredeyse. Tabii ki her satıcı bir değil yorumlarına bak mutlaka.
cosrx - advanced snail 96 mucin power essence aldım süslü. ürün tam fotoğrafta gözüktüğü gibiydi ekstra kullanılmamış yani
süslü dolap ismini istersen paylaş , ihtiyacımız olan ürünlerin vardır belki. hem senin için hem bizim için iyi olur
Anonim 2 sana da hak veriyorum o dediğin satıcılardan o kadar çok gördüm ki. Bir ara saçımı başımı yoluyordum evde onlara bakıp bakıp hahahah 200 tlye nars dior fondöten koymuşlar millet deli gibi alıyor. Orjinal mi neden ucuz diye sormuşlar cevap: yurt dışından toplu alıyoruz depodan. Wtffff? ve inanıyorlar şaka gibi di mi? alanların çoğu memnun çünkü hayatında hiç dior ürüne dokunmamış ki farkı bilmiyo. Zaten orjinal kullanan insan o fiyata dolaptan ürün almaya çalışmaz. ama aralarda kesinlikle sahte şeklinde yorumlar da var. Nasıl düşmüşse aldanıp alan ama orjinali ayıran veya mağazaya götürüp soranlar oluyor tek tük.
Tamamen orijinal ürün satan satıcı zaten belli oluyor. Hiçbir yorumunda sahte yazılmış olmuyor ve fiyatları faturası ürünün ambalajlı her şeyinden belli oluyor.
Örneğin Khiel's poşet tester ürünlerinin de çakmasını vs yapabiliyorlar mı?
Denemek için poşet tester almıştım. Batch kodu serisi vs var ama içime şüphe düştü.