dolapta satılan marc jacobs çantaların orijinalliği hakkında?

süslüler dolapta birden fazla hesap var, marc jacobs ın meşhur snapshot çantalarını 1500-1600 tlye satıyorlar ve orijinal olduğunu söylüyorlar. geçen gün birine yazdım normalde amerikan sitelerinde dahi 250 dolardan pek aşağıda satılmayan ürünleri nasıl bu fiyata satabiliyorsunuz diye, biz toplu alım yaptığımızda büyük indirimlerle alıyoruz, personal shoppping sayfaları da bizden satın alıyor vs dedi. maalesef ki gerek pandemi dönemi gerekse orijinallik kontrolü için getirilen parasal sınır sebebiyle bu çantaları orijinallik kontrolüne de göndermek pek mümkün değil. normalde amerikadangelsin tarzında instagramda faaliyet gösteren sayfalar 3000 tl + 200 tl gümrük fiyatı ile aynı çantaları gönderiyor. beymen de ise 5.000 tl civarı satışta bu çantalar. şimdi, bu süslü kardeşinize yardımcı olablir misiniz, ben dolaptan marc jacobs alayım mı? satıcının değerlendirmelerinde de acayip olumlu güzel şeyler yazıyor. ama hiç bilemedim. inanın sırf ücreti sebebiyle orijinalliğinden emin olamadım. amerikada outlet fiyatlarını çok iyi bilen bir süslü veyahut bu çanta modelinden iyi anlayan bir süslü bana yazabilir mi? ben ayrıca sorunun altına dolaptaki satışı yapan hesabın adını da yazarım isterseniz..yardım için teşekkür ederim şimdiden :)

1. bir tane hesabın adı luxurybrand diğerinin adı ise marcjacobssale.

6 mayıs 2021 15:10

2. kardeşim dolaptan 1 tane sahte snapshot aldı, sonra gitti bir de beymen'den orijinalini aldı. ben de iki çantayı yan yana gördüm ve hangisi sahte hangisi orijinal dese bilemezdim. ben dolaptaki bu tarz hesapların tamamen sahte sattığına inanıyorum. 1. sınıf replika.

6 mayıs 2021 15:18

3. Ben de bu tarz satıcılara güvenmiyorum dolapta maalesef çok sahte ürün var.

6 mayıs 2021 15:22

4. Süslülerim sağolun, ama o kadar da gerçek gibi geliyor ki, çok kaliteli duruyorlar, sahte olduğuna sırf fiyatından dolayı mi karar verdiniz? Nasıl anlaşılıyor ben de anlayayim da kandirilmayayim bari :(

6 mayıs 2021 15:23

5. Anon 5 süslücüm yorumun hangi hesap için? Hangisini tanıyorsun?

6 mayıs 2021 15:41

6. anonim 5 hangi hesap o evi barkı satıp almak istiyorum o çantalardan :D

6 mayıs 2021 15:45

7. Kalakaldık bir başımıza anon6 süslücüm. Ben sanırım paraya kıyıp beymenden alacağım :D

6 mayıs 2021 16:41

8. kanadadan kapina hesabı da güvenilir. daha önce mk çanta, cüzdan, vb. aldım. zaten online mağaza da geziyorlar. gümrük anlaşmaları ve türkiye'de de bazı ürünlerde stokları var.

6 mayıs 2021 23:34

9. ss aldın mı merak ettim ben de niyetlenip şuan almak istyorum luxurybrands hesabından alma niyetim de baya var ama kararsızım daha sonraki tecrüben ne oldu nereden aldın vs bilgilendirir misiin

18 mart 2022 19:52

10. Süslücüm almadım. Çünkü beymen'den almaya karar verdim, gittim baktım hiç kullanışlı olmadığına karar vererek komple almaktan vazgeçtim. Bir de bir ara moda oldu ama modası çok geçti gibime geldi.

19 mart 2022 10:56