doldurma parfüm çok zararlı mı?

parfümlerin bu kadar pahalı olmasından bıktım öğrenciyim ve para yetiştiremiyorum doldurma parfüm çok mu zararlı? tenime değil de kıyafetime sıkarım genelde parfümü zaten ama bıktım bu kadar para vermekten israf gibi geliyor. doldurma parfümler sağlığımı etkiler mi?

1. dostum şahsen cilt kanseri olmaktansa parfüm sıkmamayı yeğlerim. doldurma parfümler çok çiğ kokuyor, kalitesiz olduklarını epey belli ediyorlar ve pişti olma ihtimali çok yüksek. bu sebeple bütçen yoksa parfüm kullanma. bence insanlarla olan ilk izlenimde koku büyük rol oynuyor. ben şahsen kötü, ağır kokan insanlara elimde olmadan önyargıyla yaklaşıyorum ama kaliteli bir koku kişiyle konuşmadan ekstra puan toplatıyor gözümde. yine de senin tercihin tabii. ille parfüm kokayım ama ne olursa olsun diyorsan kullan ama parfüme verilen para bence israf değil.

29 eylül 2017 20:51

2. aynı zamanda kaliteli bir parfümden iki fıs sıkman bile o parfümün tenine yapışmasını sağlar. hoş bir koku yayarsın, banyo yapmış gibi olmazsın. dodlurma parfümler bayar insanı.

29 eylül 2017 20:53

3. doldurma parfüm kullandım ama bir süre sonra ben de nefes darlığı yaptı. emotion, cecile, adidas gibi markalardan albilirsin. Mesela ben adidasın pure lightness’ını bimden 15.90a aldım, kalıcılığı yayılımı çok başarılı👍🏻

29 eylül 2017 20:59

4. Zararlı olup olmaması halkında bir bilgim yok ama zaranın parfümleri çok pahalı değil 30ml olanlar 20lira 50ml olanlar da 30-50 arasında değişiyor. Hepsi kalıcı değil ama bence gidip hoşuna giden kokuları kolunun farklı yerlerine sık, 4-5 saat sonra kalıcılığına bakıp al birini ama dikkat et nereye hangisini sıktığını unutma :D ben unutup yanlış parfümü almıştım çünkü bir kere

29 eylül 2017 21:06

5. Doldurma parfümden kastınız versiyon parfümse bilinen markaların ürünleri sanılanın aksine sağlığa zararlı değildir. Bu işi layıkıyla yapan bir çok marka var sansiro, bargello gibi. Çünkü bu markaların üretim yapabilmesi için bir çok standarda uyması gerekli ve sağlık bakanlığına bildirimi yapılması zorunlu. Alerjik reaksiyona sebebiyet vermemesi için esansın kullanım oranları bir standarda dayandırılmakta. İşin içinde olan biri olarak şüphe duyduğunuz versiyon parfümün sağlık bakanlığına bildiriminin olup olmadığını satıcıya sormanızı tavsiye ederim.

29 eylül 2017 21:47

6. Hepinize yanıtlarınız için çok teşekkür ederim dikkate alıp bi yol çizeceğim artık allahım öğrenciler güzel kokmasın mı yoksa benim mi param yok ya neyse teşekkürler tekrardan <3

29 eylül 2017 22:35