dominant kadın - itaatkar erkek ilişkisi?
süslüler selam, dominant kadın ve itaatkar erkek ilişkisi nasıl yürüyor? sevgililik ama özellikle evlilik anlamında soruyorum. dominant bir insan değilim ve açıkçası bu tür ilişkilere çok sıcak bakmıyorum. fakat nette böyle biriyle karşılaştım, işi gücü olan düzgün bir insan izlenimi veriyor ama tabi izlenim şu aşamada sadece. amacının heyecan yaşamak vs değil evlilik oldugunu belirtiyor. ben ezmekten yada ezilmekten yana bir insan değilim, kendi halimde birisiyim aslında ve kim olursa olsun karşımdaki insana saygılı ve düzgün davranmaya çabalarım, empati ve sorumluluk kavramlarını oldukça önemsiyorum, bir başkasına kötü yada sert davranarak haz almam mümkün değil, bana da öyle davranılmasını istemem. fakat gene de tanımaya değer olabilir mi diye düşünüyorum bir yandan, dediğim gibi düzgün bir izlenim verdiği için. çok detaylı konuşmadık aslında ama "mıymıy, çıtkırıldım, aşırı duygusal" birisiyle olamayacagını söyledi sordugumda. mıymıy değilim ama duygusal biriyim, naiflikler de hoşuma gider. (soru uzamasın diye bazı detayları es geçtim)
bu tür bir ilişki yaşamış olan süslüler görüşlerinizi alabilir miyim? beklentileri ne oluyor? aydınlatabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler.