dr dogac ın sevgilisi ile ilgili paylaştığı story love bombing mi eziklik mi? bana pek romantik bir jest gibi gelmedi?

dogac in storysinde yazdığı metin "şu hanımefendiyle evlenmek üzere olmama hâlâ inanamıyorum. kendisinin bana biraz fazla olduğunu diüşünenler var. mesela kardeşim, annem, babam, ev arkadaşım, üroloğum, berberim ve yağmur başta olmak üzen, okuduğum birkaç bilimsel makalede de buna dair haklı noktalar vardı ki anlayışla karşılıyorum."

1. (link: https://www.hizliresim.com/8ufukvk Storyy)

27 mayıs 2022 15:21

2. İkisi karışık. Ben utanırdım eş dosttan sevgilim böyle bi şeyler yazsa dfgjfgh ayrıca umarım çok mutlu olurlar ama en fazla bir sene diyorum

27 mayıs 2022 15:23

3. Offf ben seviyordum bu adamı eskiden ama maalesef ezik ya

27 mayıs 2022 15:23

4. Hangi anlamda fazla düşünenler var bilmiyorum ama çok eskiden dodo'yu takip ederdim ona göre yazıyorum bunları, bence kültürlü bir adam, kitap videoları vardı, onun dışında Tweetleri de bana öyle düşündürdü, ayrıca doktor. O nedenle bu kadının fazla olduğunu düşünmüyorum ama kızı da hiç tanımıyorum profilinde oyuncu yazsa da. Bu arada hiç beğenmedim kadını da bir soğuk geldi. Dodo da eski albenisini yitirmiş.

Yazdığı cümleye gelirsek bence çok kırıcı, sanki bu adam yerin dibindeymiş gibi de çevresindeki herkes kadının ona fazla olduğunu düşünüyor.

27 mayıs 2022 15:26

5. benim de eski sevgilim duru olsa şükür kurbanı keserdim.

27 mayıs 2022 16:15

6. Bu kız nasıl fazla diyo anlamadim, kızı en son salak kuzenimin biz küçükken izlediği alemin kralı dizisinde hatırlıyorum. Elvin levinlerle kardeşi oynuyodu.

27 mayıs 2022 16:16

7. Süslü belki ağırlık guzellik olgunluk olarak fazla buluyorlardir . Eski sevgilisi gibi cringe ve mal birinden sonra bu ona iyi gelmistir ki bence dodo o zaman da digerine fazlaydi sanki hep alttan alttan bu malla ne isim var diyordu belki sohret icin kullanmistir bilemeyiz. Uyumlu degiller en fazla birkac sene

27 mayıs 2022 16:36

8. Duru bence zeka olarak bayağı iyiydi hatta onunlayken tamamen ona ayak uydurmuştu. 'Mallık ve cringe' olarak nitelediğiniz şeyleri bilinçli yaparak takipçi topladı sadece. Şimdiki kız arkadaşı ise bana hayli silik geldi ama aşk böyle bir şey herhalde

27 mayıs 2022 17:03

9. Kız çok silik ve albenisiz biri bence. Bu abartılı sözlerle kızı partlatmaya çalışıyor gibi

27 mayıs 2022 17:18

10. ya nerden biliyosunuz kızın ezik silik olduğunu belki de gayet akıllı bilmiş birisi? dodoyu da dövmeli doktor diye yere göğe sığdıramadık he. çevrenizde hiç mi tıp okumuş arkadaşınız yok anlamıyorum. gayet normal insanlar kızla niye denk olmasınlar. hatta bazı tıp kazanmış evlerden ırak insanlar da var bilmem inanır mısınız :d

yazdığı şey komik tatlış bence, ciddi ciddi kendini alt görüp yazmamış tabiki.

27 mayıs 2022 17:24