dr süslüler bu ne demek??????????????

"akciğerin tanisal görüntülemesinde anormal bulgular" bugün gece öksürüğü sebebiyle göğüs dr gittim, bana herhangi bir tanı söylemedi, röntgen baktı ciğerlerimi dinledi ailede astım var mı diye sordu ve ventolin, foster ve zespira yazdı. anormal bulgu derken ne anlama geliyor astımım mı var demek oluyor?

1. anormal bulgu demek her zaman astım demek değildir. anormal işte yani bin tane sebep sayılabilir. ama doktorunuz yüksek ihtimalle astımdan şüphelenmiş, o yönde de tedavi başlamış. gece uykudan uyandıran öksürük bu hastalık için tipik bir şikayettir. sanırım oradan yola çıkmış. geçmiş olsun.

14 kasım 2020 00:03

2. a1 eve gelince enabızdan baktım o zaman fark ettim ama bana röntgende anormal bişey var falan dememişti. tam olarak astımsın ya da değilsin de demediği için, yazdığı ilaçları ve enabız tanısını görünce kafamda soru işaretleri oluştu.

14 kasım 2020 00:30

3. (yazar: jamesfraser) bana anormal bişey olduğunu söylemedi; e nabızda görünce şaşırdım, dr söylemediyse çok da önemli bişey değildir sanırım. gece uyandıran öksürük değil uyutmayan öksürüğüm var malesef sabaha kadar öksürüp sabah bari hastaneye gideyim diyince geçen türden :(

14 kasım 2020 00:33

4. Onla hemen astım tanısı konmaz

14 kasım 2020 01:21

5. Sanırım doktorunuz covidden dolayı size solunum testi yapmak istememiş.pandemi sonrası şikayetinizin olduğu bir dönemde tekrar doktora gidin.

Zaten astım tanısı röntgenle konmaz.

14 kasım 2020 03:13

6. A4 ben covid yeni atlattım. Son testim negatif geldi söylemiştim dra. Ama şikayetim coronayla ikgili değil yaz basından beri devam eden bi durumdu.

15 kasım 2020 20:41

7. yaa süslü ama ben ordayken o makineye giren bi hasta vardı :/