dustan sonra uzerine tuzlu su dokmek? disil enerji guclendirme?

bu ritueli deneyen var mi? 1yk kaya tuzunu 1 litre suyun icinde cozdurup dustan sonra soldan saga dokme diye bir sey duydum. bir gece oyle yatiyorsunuz ertesi sabah duruluyorsunuz. disil enerjiyi guclendiriyormus

1. Yorumsuzsunuz

24 eylül 2021 16:42

2. Süslümm ben biliyorum bunu. Dediğiniz gibi yapın ama o suyun kalan bir kaşıklık kısmını da vajinanızdan içeri dökün. Ben yapıyorum, etkisinin arttığını hissediyorum.

24 eylül 2021 16:42

3. O zaman yazın denize giden herkesin dişil enerjisinin tavan olması lazım

24 eylül 2021 16:50

4. Vajinasına bir şey döken olmaz heralde ya insanların bu kadar salak olacağına inanmak istemiyorum. Ben gülmüştüm o cevaba :d

24 eylül 2021 17:24

5. dişil enerji cart curt derken salamura yaprağa dönüşmek.....

24 eylül 2021 17:30

6. a5 vaaay einstein kardeşim nerelerdeydin ya biz de seni bekliyorduk:d bi de milleti uyarıyor "sakın yapmayın" diye süper zeka :d

24 eylül 2021 17:33

7. *Yarım zurna dürüm yedikten sonra dişil enerjimi yükseltmeye çalışıyorumdur*

24 eylül 2021 17:36

8. annem yapıyo bunu sıfır şaka kjsccsseffcjöyle işe yaradığını da düşnmüyorum

24 eylül 2021 17:44

9. o sorudaki cevap veren süslü bendim. ben işe yaradığını düşünüyorum. düşünmeyip dalga geçenler sorunun başına üşüşmüş, inanmadığınız şeyi yapmazsınız olur biter. yapanı gömmek de ayrı bir eziklik kompleksi. her neyse.

o soru altında konuşmuştuk, yine söylüyorum. ben faydasını gördüğüme inanıyorum, zaten dişil enerji dediğimiz; öçülen, ellen tutulan gözle görülen bir şey değil ki birilerine ispat edesiniz. sadece ben değil, faydasını gören birçok kişiyi gördüm duydum da. 1 litreye 2 kaşık su ayrıca. ve sabah durulanmaya falan gerek de yok. bir zaman sonra bu rutininiz oluyor.

ben ayrıca yaz aşklarının sebebini de buna bağlamaya başladım son zamanlarda. denize girdikten sonra gelen o gevşeme ve dengelenmeyle, normal hayatında şehirde yüzüne bakmayacağın insanlara yükseliyorsun bence. enerjilere inanıyorsanız denemekle bir şey kaybetmezsiniz.

24 eylül 2021 19:12

10. Arkadaşlar delirmeyin tabii ki kukuma bir şey dökmüyorum. şu sorunun saçmalığının farkında değilsin misiniz bir de akıl veriyorsunuz yapmayın diye jskdmdmf

24 eylül 2021 19:59