duygu özaslan'ın yuzu nasıl bu kadar güzelleşti?

estetik işlem var mı bilmiyorum.daha genç yaşlarında bana bu kadar güzel gelmezdi.fakat 2 senedir epey güzelleşti.bakıyorum aşırı makyajda yapmıyor ama dogal hali de güzel gösterişli.sizce bakımla mı ufak tefek dokunuşla mı bu kadar değişim yaşadı?yüzün oturması mı?

1. O dişleri dişetlerini görmüyor musunuz ya

16 ağustos 2020 10:08

2. Duygunun yüzü gayet güzel bence, gereksiz tepki göstermişsiniz.

16 ağustos 2020 10:11

3. eski haline göre epey güzelleşmiş ben onu kastettim gördüğüm en güzel yüzlerden biri demedim.

16 ağustos 2020 10:17

4. (bkz: Para)

16 ağustos 2020 10:23

5. A8 tamam sensin.

Ben de duyguyu son dönemde hiç beğenmemeye başladım. Zaten çok güzel değildi, şimdilerde iyice ablak surat oldu.

16 ağustos 2020 10:31

6. Ya çirkin değil tamam ama güzel de demek gelmiyor içimden. Şey gibi, adını feriha koydum dizisinde "feriha'nın maddi durumuyla dalga geçen kızlar" hissiyatı veriyor bana. Kaşlarından mı bakışlarından mı neden bilmiyorum ama kötü yani

16 ağustos 2020 10:51

7. Bu konuda çektiği bir video var süslü, eski haliyle yeni halini karşılaştırmış hatta kapakta. Cilt bakımı, kirpik lifting, botoks, silkpeel... Hatta şimdi baktım videosunun adı cildime ve saçıma neler yaptırıyorum

16 ağustos 2020 11:28

8. Kilo yakişti

16 ağustos 2020 11:52

9. bence eski kilosunda kalsaydı yüz oturma olayından yüzü daha iyi olacaktı da ben de asıl şu an hiç beğenmiyorum. çok şişti yana doğru çok geniş bir yüzü varmış meğer, kaşlarıyla da birlikte baya kötü duruyor bence. saçını salınca genişliği saklayınca fena durmuyor ama o mcdonalds kaşlara neden el atmıyor anlamıyorum. tepeden toplayınca topaç gibi oluyor maalesef. gözleri yüz hatları falan yüz genişliğine küçük kalıyor

16 ağustos 2020 12:18

10. yanaklari dolunca surati yuvarlaklasti ve hicbir olayi kalmadi bence. zayifken daha guzeldi. dudaklarindaki iki tane misir patlagi gibi kabariklik ve kaslarinin asiri kavisli olusu ve onlari yukari yukari tarayisi da yuzunde beni sinir eden detaylardan

16 ağustos 2020 14:04