Airwrap kullanıcısıyım o bile parasına değmez. Gelir-gider oranıma bakınca alayım dedim. Kurumsal bir işte çalışıyorum haftanın en az üç günü saçımı fönlemem gerekiyor kıvırcık saçlıyım diye aldım. Şartlarım böyle olmasa bir saç şekillendirme seyine 17 bin vermezdim. Airstraiti görünce de çok anlamaız buldum. Düzleştirme işini (ıslakken de) airwrap da jilet gibi yapıyor. Kocaman bir set 17 bin tek işleve sahip düzleştirici 16 bin. Çok mantıksız ayrıca devasa bir adaptörü var.
Eğer saçınızı haftada 2-3 kez düzleştiriyor çok yıprandığı için üzülüyorsanız kendisini amorti edecektir ama yok meraktan ve sosyal medyadakialgıdan dolayı arzu nesnesi haline getirmişseniz ne gereği var?
Airwrap ile aynı şey değil, airwrap im var stokta bulursam airstrait alacağım.
Airwrapla istediğim düzlüğü alamıyorum, ama diğer özelliklerinden çok memnunum. Saçlarımı şekillendirmeden sadece kuruttuğumda bile normal makinemle kuruttuğumdan daha farklı oluyor, saçlarım daha yumuşak daha az elektriklenmiş oluyor.
Ben bir sürü videosunu izledim ss sen de izle deneme imkanın varsa dene bence alınır ama bütçenizle orantılı tabii ki
Airwrap seti bende de 1 yıldır var ve elim ayağım oldu resmen. Düzleştirme konusunda çok başarılı olmadığı için 1 yıl full dalgalı saçla gezdim ve saçlarım yıpranmadı. Saçlarım işlem görmüş sarı renkte, dalgalı ve kabarık bir saç bu arada.
Airstraiti de aldım bu arada, ama deneme süresindeyim 14 süresi var, iade konusunda kararsız kaldım. Düzleştirme konusunda başarılı gerçekten fönlü gibi duruyor ve 2 gün yağlandırmadı saçımı. Yalnız şöyle bir problemim oldu düzleştirirken odamın içini buhar kapladı resmen. Dysonla iletişime geçtim ıslak saçtan kuruttuğu için ve yüksek ayarda yaptığınız için dediler. Bugün tekrar denedim düşük ayarda daha az oldu ama biraz uğraştırdı. Airwrapta son ayarda hızlı hızlı saçı yapınca bu biraz uğraştırıcı geldi. Ve evet dünyanın parasını veriyoruz bir kutusu bile çıkmıyor içinden....
14 gün olacak bu arada*
@3 airwrapten ben de aşırı memnun kaldım gerçekten saç yapımız aynı sizinle. Ama ablamda denedik 1 saat durmadı saçında saç yapısı çok önemli bu cihazlarda.
Airwrapla jilet gibi düzleştiriyorum hatta varsa bir fotom bulup ekleyeceğim.
Saçlarım da kalın telli ve gür. Gayet başarılı sonuçalıyorum. Kullanım şeklinden kaynaklı olablir ama ben kıvırcık gür sert ve kalın saçlarımla çok memnunum
(link: https://hizliresim.com/b0c290z Bu hafta yaptım daha bunu sabah 8de evden çıktım akşam dörtte asansörde eve dönünce çekmişim )
Uçlarını özellikle kendim dışa kıvırıyorum. Yoksa dümdüz oluyor kalın telli düzleştirme başlıpı ile. Sabah yaptığım ilk anda daha da düz oluyor.
@1 süslü sizinki güzel duruyor gerçekten, ben de böyle olmuyor malesef :/. 10 dakikaya kabarıyor saçlarım , işlem gördüğü için sanırım.
Benim saçlarımda da boya var. İşlemli ama haftalık bakım yapıyorum. Hoş benim de bazı ginler kabardığı oluyor çünkü acelerle dipleri tam kurutmadan düzleştirip çıkıyorum. Eğer hafif kurutup nemliyken düzleştirici tarak başlığıyla tamamen kuruyana kadar düzleştiriri sonra da elektriklenmeyi alan başlıkla üzerinden geçerseniz kabarmıyor. Diplerde hafif nem kalınca gün içinde kabarıyor.
Benim düzleştiricimle yapıp airwraple yapamadığım bir şey yok. İlk aldığım zamanlar kendimi enayi gibi hissetmiştim ama kullanımına alışıp saçım için en doğru yolu izleyince memnun kaldım. Bir de saçımı düzleştireceğimde fön suyu sıkıyorum.
yani remington'dan farklı ne yapıyor ki bakmadan soruyorum... düzleştirme işi için o fiyatlar inanılmaz fazla...