dyson airwrap sahibi süslüler saçlarım 5 dk bile maşa tutmuyor?

süslüler saçlarım düz ve boyasız. yumuşak saçlarım var. daha önce de babyliss maşalar bile tutmuyordu saçımı 1 saat dyson belki işe yarar dedim o bile 5 dk sürmüyor hemen düşüyor. bana bir taktik verin çıldıracağım saçlarım asla maşa tutmuyor dysonla kalıcı olmasını nasıl ve hangi ürünlerle sağlarım? (köpük kullandım)

1. "Bile" dediğin de alanların yarısının şikayet ettiği ürün.

7 haziran 2023 15:56

2. Ben memnuniyet yorumlarını görüp aldım:)

7 haziran 2023 15:59

3. iade. ısıyla yapılan maşalar bile tutmuyorsa, airwraple hayatta tutmaz zaten ss. memnun olan arkadaşlar da verdikleri paraya üzüldüklerinden oldurmaya çalışıyor.

7 haziran 2023 16:08

4. Benim arkadaşlarım çok memnun bende dyson airwrap saç seçiyor arkadaşlar ince ve az saçlarda gerçekten iyi etkiler veriyor. Ama bende 0

7 haziran 2023 16:56

5. a5 süslüm sıcak soğuk yaptım ama cık:( yeni aldım iki gün oluyor alalı maşam bitmeden salmayacağım saçları tokayla tutturucam ama hiçbir şekilde tutacağını sanmıyorum.

7 haziran 2023 18:13

6. A6 cım çok teşekkürler deneyeceğim bunu da

8 haziran 2023 09:32

7. Bana şunu önerdiler henüz denemedim: ıslak saça Milkshake saç köpüğü sonrasında yaptığında uzun süreler kaldığı söyleniyor. Denedikten sonra da güncellerim.

8 haziran 2023 09:35

8.  ben denedim olmadı bende süslü. dün yine gidip birkaç köpük daha aldım tutuş sağlayan. 30 sn daha fazla dayandı maşa ama sonuç yine aynı:d

8 haziran 2023 09:37

9. Benim de böyle. En etkili yöntemim: köpük, klasik maşa, saç soğumadan maşa şeklini bozmadan bigudiye sarıp bekletmek

8 haziran 2023 10:31

10. A8cim saç spreyi denemedim bugün saç spreyli de denerim. biraz daha tutacĞını düşünüyorum spreyin ama hiçbir allahın günü saçımın aksama kadar bozulmadığını görmek nasip olmadı:D

8 haziran 2023 11:04