dyson muadili dik süpürge önerisi?

var mıdır? hem çekim gücü iyi olacak hem pratik olacak... robot süpürgem var ancak hem kanepe üstlerine olsun istiyorum hem de robotun iyi çekim yapamadığı yerlerde kullanmak istiyorum. dyson çok pahalı gelir 15 bin falan galiba. benim bütçe 5 civarı maksimum.

1. Samsung'tan çok memnunum ama fiyat kategorinize uymuyor sanırım.

29 ocak 2023 11:55

2. teşekkür ederim, model söyleme şansınız var mı acaba belki zorlarım kendimi.

29 ocak 2023 11:55

3. (link: https://www.cimri.com/sarjli-supurgeler/en-ucuz-samsung-vs7000-vs15t7036r5-dikey-sarjli-supurge-fiyatlari,775662555 Bu) sanırım

29 ocak 2023 12:03

4. Dyson'a muadil yok bence ya :(

29 ocak 2023 12:15

5. bu bütçeye ne yazık ki çok kısıtlı ürünler var. mi vacuum cleaner g9 görmüştüm bir sayfada ona bakabilirsiniz bir de belki philips düşük modeller vardır. bazen dyson 8-9bin tllik modelleri stok oluyor biraz zorlayıp onları almak en mantıklısı gibi geldi bana

29 ocak 2023 12:15

6. Peki dyson kablosuz mu almak mantıklı kablolu mu?

Ben kablosuz istiyorum ama o parayı verip kablosuz alma diyorlar, şarj sorunu, erken bozulma vb. şeyler için

29 ocak 2023 12:20

7.  Bence kablosuz dyson  ama bütçenize uyan sadece dyson v8. Ben v8 alacağıma kablolu dyson alırdım. Çok hafif ve kullanımı rahat . V8in şarjı minimumda 35,38 dk gidiyor, Max kullanırsanız -aşırı kuvvetli ve harika çekim gücü-  8 dakika.

29 ocak 2023 12:24

8. philips güzel anneme aldim her gün dua ediyor bence bir bakın

29 ocak 2023 12:31

9. Bosch dikeyler de güzel ve kullanışlı. dyson kadar güçlü değiller ama hafifler ve iş görüyorlar ve bütçenize uygun olurlar muhtemelen

29 ocak 2023 18:52

10. Süslü ben böyle şeyler yazmam hiç ama muadil alacağınıza hiç almayın çünkü bu makinenin muadili yok bence. Fissler düdüklü tencerenin muadili var. Başka bir düdüklüde daha uzun tutarsınız. Yine pişirirsiniz ama dyson'un dikey süpürgesi öyle bir ürün değil. Muadili yok.

29 ocak 2023 23:14