yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    8 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    dyson v10 alınır mı yoksa stok kovalayıp v12 mi almalıyım nolur yardım kızlar?

    1. bizde v12 var. ev küçük bu yeterli olur diye düşündük ama yetmiyor. şarjı çabuk bitiyor, tam doluyken turbo modunda 5 dakikada bitiyor. toz haznesini sürekli boşaltmak gerekiyor. ben olsam v15 alırdım. 

    5 haziran 2023 13:16

    2. bizde 3 kedi var bu arada. biraz da o yüzden yetersiz geliyor bana 

    5 haziran 2023 13:17

    3. atom parcalamaktan daha zor dyson almaya karar vermek... kflffk

    5 haziran 2023 13:18


    4. Süslü annemde v10 var gayet memnun, ancak şöyle ki yeni alınırken v10 almak saçma çünkü fiyat olarak da manasız, senin yaşadığın yerde nasıl fiyat kıyasları bilemiyorum gerçi belki inanılmaz yarı yarıya fark falan Varsa mantıklı olabilir v10. V12 al derim ev ebatın nedir bilmiyorum ama ben 60 m2'de çok memnunum. Kayınvalidemde v15 var o da memnun amcak bir tık daha hantal geliyor diyor. Ama yani genç insansın onun hantal demesi neredeeee sen nerede djdkcjdkfdkl. Fiyata gelip dayanıyor mesele yaşadığın yerde ikisinin fiyatlarını kıyasla bak derim ona göre karar ver.

    5 haziran 2023 13:27

    5. V15 cok ağır mı süslüler

    5 haziran 2023 13:31

    6. evim kücük süslüler, 100m2. bir de sarjları azalıyor mu bu cihazların 2-3 sene kullanılır mı yani acaba sans isi mi 

    5 haziran 2023 13:37

    7. A4 ağırlıktan pek değil de ünite olarak bir tık daha büyük ama bu sayede de toz haznesi v12'ye kıyasla hayli geniş. Ben bataryada sorun henüz yaşamadım ama daha geçen sene aldım o sebeple bilemiyorum. İnternette belli bir zaman sonra süre kısalması yaşayan çok var ancak batarya değişimiyle bu sorunu çözmek mümkünmüş. 

    5 haziran 2023 13:49


    8. V12'nin haznesi aşırı küçük gelmişti bize mağazada bakarken o yüzden v15 aldık. Ağırlığı beni yormuyor şahsen, lazer başlık daha hafif onunla kullanım bir tık daha rahat o yüzden.

    5 haziran 2023 15:30