eşim çocuk istemiyor nasıl ikna edebilirim? basına gelen oldu mu ?

1. bence sen ikna ol ve çocuk yapmayın

8 ağustos 2022 21:52

2. ikna edemezsin zorla çocuk yapıp çocuğun da başını yakma

8 ağustos 2022 21:54

3. ikna yoluyla istemeyen adamı zorla baba yapamazsın başında konuşmadınız mı bunu? evliliğiniz kötü gidiyor bir bebek bize iyi gelir diye sakın adamdan gizli hamile kalmaya kalkma çok üzülürsün sonunda. İnançlı biriysen kul hakkına giriyor bu haberin olsun nasılsa nikahlı kocam ne olacak canım diye düşünme.

8 ağustos 2022 22:05

4. yalnız bu a3'ün dediğini kayınvalidem demişti bana "keşke gizlice hamile kalıp aa kaza olmuş desen" diye. sikerler dedim boşadım. öyle alengirle dalavereyle çocuk mu yapılır

8 ağustos 2022 22:07

5. Süslü ben çocuk istiyorum diye açık açık konuşacaksın. Durduk yerde aç konuyu. Ben çocuk istiyorum arkadaş birlikte bir çocuğa anne babalık yapacak mıyız yoksa ben çocuk yapmak için hayatımın yönünü değiştiricem de. Bence çocuk isteyen bir kadına kocası dahil kimse engel olmamalı sakın kocam istemiyor o zaman çocuk sahibi olmayayım diye bu isteğini bastırma. Gerekirse kocayı değiştir ama çocuk isteyen birinden bir çocuk yap.

8 ağustos 2022 22:10

6. hyr evlenmeden önce bana dediği şey "ya çocuğumuz olmazsa?" ben de hani kısırlık vs olur bi sorun ortaya çıkar da her şeye rağmen olamazsa diye yorumlayıp tamam napalım olmazsa olmaz diye cevapladım meğerse "ben çocuk istemiyorum" demekmiş o soru ama ne hikmetse açık açık aynı kelimeleri kullanmayıp başka şekilde sormuşmuş. gerçi bu adama aynı böyle bi sinsilikle çocuk kakalanması yakışırdı ama siktir et allahından bulsun çocuğa yazık lol.

8 ağustos 2022 22:31

7. Bu arada benzer bir şeyler yaşadım. Eşim konusunu çok açmıyordu kısmet inşallah falan diyip geçiştiriyordu hacı teyzeler gibi. Neyse ben açıkça bana bak dedim ben çocuk istiyorum benimle çocuk yapacak mısın doğru düzgün baba olacak mısın yoksa ben işlemleri başlatacağım çünkü kadın olarak her geçen yıl çocuk sahibi olma şansım azalıyor. Daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum dedim. Tabi ki istiyorum zamanı gelince dedi. Zamanı geldi düşün taşın dedim sonra aklı başına geldi ve çok ciddiydim gerçekten boşanırdım çünkü anne olduktan sonra anladım ki erkekler sadece bizim çocuk sahibi olmamız için birer aracı. Tabi ben anaç yapıda bir insanım yani anne olma hayalim hep vardı ama yaş 30 olunca işler ciddiye biniyor.

8 ağustos 2022 22:33

8. evlenmeden önce istiyorduk 1 ya da 2 tane olur diyorduk. hatta ilk tanıstıgımız gun / aynı zamanda sevgili oldugumuz gün çocugumuz kız olursa ismi şu olsun erkek olursa su olsun demiştik. hatta ilk kendisi demişti. sezeryan mı ıyı normal dogum mu ıyı dıye onu bıle konustuk. o gun herseyden konusmustuk saatlerce. bu konu da gecmişti yanı. yaklaşık 4 yıl sevgililik yasadık. sonra evlendik evlenelı de yaklaşık 4 yıl oluyor. kendisi 30 yaşında. bende 30 a yakınım. polıkıstık overım var. bi de annem 38 yasında falan menopoza girmiş. o da benı tedirgin ediyor. eşimin ailesi kendı aılem de artık olsun dıyor arada lafı geçiyor.

ilk 2 yıl korunduk . eşim kendisi korunuyordu . hap vs kullanmadım . borç harç bitsin hayatımızı yasayalım gezelım tozalım biraz dedik. sonra denemeye basladık yine eşim çok istekli değildi. ben anlattım çocuk isteme gerekçelerimi. o da bende istiyorum cocukları seviyorum ama korkuyorum. senle vakıt geçiremeyeceğiz .zaten ikimiz de vardiyalı calışıyoruz birbirimizin yuzunu zor goruyoruz. gördüğümüz zaman da evin işi yemek temızlıkle geçiyor. bizim çocuk bakmaya vaktımız mı var. hem gece sureklı ağlayacak benı uyutmayacak. bi sürü masrafı olacak . annelerımız de yaslandı nasıl bakacaklar biz işteyken. bi de sen extra ilgi isteyeceksin. parti isteyeceksin çekim isteyeceksin. tum bunlardan dolayı korkuyorum ben bu kadar sorumluluğun altına girmek istemıyorum diyor. ama buna ragmen ilişkide korunmuyor ısrarla. böyle ılıskı yasamak daha cok hosuna gıdıyormus. hem yapıyor hem istemıyor. uzun suredir korunmuyoruz ama hala hamıle kalmadım.

8 ağustos 2022 22:50

9. Bu sözlükte babasından dertli keşke babam gerçekten bana baba olsaydı diye yakınan yığınla insan varken adamı ikna etmeye çalışmayı düşünmek bile saçma yani. eskiler iyi bilir öyle gizli saklı oluvermiş bir kaza demeyi ama günümüzde kimse yemiyor bunu sonra olan çocuklara oluyor. Boşuna dememişler istenmeden yenilen aş ya karın ağrıtır ya baş. Çocuk meselesi yüzünden kaç yıllık ilişkimi bitirdim. Çok arkadaşım akıl verdi bana yok efendim kadınlığını kullan oldu bittiye getir ilaçları birkaç gün içme dedi ama asla yapmadım enayi miyim ben hem kendimi hem çocuğumu yakayım. istekli adamlar bile baba olunca bir değişiyor sorumluluk almak zor geliyor. Gerçekten baba olacak adam bulmak çok zor bu devirde.

8 ağustos 2022 22:58

10. Sen ilgi isteyeceksin parti isteyeceksin mi manyak ya bu adam her şey bitti iş partiyle çekime mi geldi yani. apaçık sorumluluk almaktan kaçıyor bunun böylesi seni yolda bırakır ben hoşlanmadım bu son yazdıklarından bak haberin olsun. Anneleriniz yaşlandıysa bakıcı diye bir şey var deli mi ne insanlar mecbur değil bir yaştan sonra torun bakmaya kullanıyor bu seni dikkatli ol.

8 ağustos 2022 23:03