eşim dizi/film izlerken açık bir kadın görünce ya da müstehcen bir sahne izlerken nefes nefese kalıyor. sizce erekte mi oluyor gerizwkalı?

1. Burda açıktan kastım işte dekolte bacak falan, ben de giyiyorum bu arada

26 mayıs 2023 23:33

2. Yani bi heyecanlanma durumu var belli ki hfjsks

26 mayıs 2023 23:33

3. Ya aşırı sinirlendim normal bir sahne. Aktif bir cinsel yaşamımız da var yani, sanırsın bir cinsel açlık yaşıyor salak

26 mayıs 2023 23:36

4. off suslu benimkide oyle ya. afedersin ama hayvan gibi sevisip sonrası netflixte s*kko bi film aciyoruz ordaki dandik seks sahnelerinde kendinden geciyor. diyorum sen iflah olmazsin.

26 mayıs 2023 23:40

5. Erkolar gerçekten kapatılsın

Yakın kız arkadaşımla konuştuk, onun sevgilisinde öyle birşey olmuyormuş. Aldatıyor gibi hissediyorum böyle de. Sende de var mı süslüm bu his?

26 mayıs 2023 23:46

6. Belki tuhaf bulacaksınız ama ben de mast yaparken eşimi düşünmüyorum ama o yapınca aşırı bir sinir basıyor asdff

27 mayıs 2023 00:06

7. Yok süslüm abaza ya da tecrübesiz mi sevgiliniz? Hakimiyet sağlayamıyor genelde o tipler. 4 tane sevgilim oldu çok fazla da beraber film/dizi izledik böyle birşey yaşamadım. Şimdiki sevgilim ben eline ve boynuna dokununca genelde erekte oluyor ama dizi izlerken falan çok saçma değil mi porn* falan değilse etkilenmesi?

27 mayıs 2023 00:10

8. Eşim süslü sevgilim değil ama fark etmez gerçi, bana da saçma geliyor cinsel hakimiyeti düşük izlenimi veriyor zaten. Hemen ayartılabilecek kalitesiz biri gibi hissettiriyor :/

27 mayıs 2023 00:16

9. Süslüm afedersiniz elini tam oraya koyuyor, bacaklarını yukarı aşağı oynatıyor sadece nefes nefese kalmıyor yani :/

27 mayıs 2023 00:27

10. Esin abaza sen de trollsün