yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    23 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    eşimden ve evlilikten çok sıkıldım çok kötüyüm lütfen bakar mısınız lütfen?

    arkadaşlar ben 7 yıllık evli bir kadınım. yaşım 33. eşimle çok severek evlendik. fakat aynı evin içine girince sorunlarımız başladı. evliliğin ilk zamanları sürekli kavga ve tartışma ile geçti. sonra sorunlarımızı konuşarak, anlaşarak düzelettik. ve 7 yıl oldu. artık evde iki yabancı gibiyiz. ne cinsellik, ne aşk, ne tutku kaldı. kirayı ve faturaları birlikte ödeyen iki ev arkadaşına dönüştük. eşim inanılmaz miskin biri. bana tek güzel bir söz söylemez. iş haricinde televizyonun başından kalkmaz. saatlerce, gecelerce televizyon izler. evliliği, cinselliği hareketlendirmek için ne yaptıysam olmadı. resmen tutkumuz ölmüş gibi. bu arada beni eleştirmeye başladı. burnun büyük, gülüşün çok çirkin gibi. beni hiç beğenmiyor. bunu hissediyorum. boşanmayı düşünüyorum. fakat çok garip bir şekilde içim çok huzursuz. yıllardır beraberiz ve bir anda silip atılamıyor. ya boşandıktan sonra onu özlersem, ya anılarımızı özlersem, ya daha da mutsuz bir hayatım olursa, ya çok yalnız kalırsam gibi yüzlerce soru var aklımda. lütfrn bana bir akıl, fikir verin. sizce ne yapmalıyım. çocuk yok bu arada. ikimiz de çocuk fikrine çok karşıyız. çocuk düşünmedik asla.

    1. bir süre ayrı yaşayın süslü bi 15 gün 1 ay kadar. iletişimi de minimumda tutun hem o bıkkınlık hissi azalır belki özlersiniz sürekli dipdibe insan sıkılıyor.

    5 mart 2021 11:43

    2. boşa gitsin bi daha mı gelcen dünyaya. daha 33 yaşındaymışsın ne çekcen

    5 mart 2021 11:44

    3. Konfor alınınızdan çıkmaya korkuyorsunuz.

    5 mart 2021 11:49


    4. Alan*

    5 mart 2021 11:49

    5. Gülüşün çok çirkin demek ne ya yuh. 1 dakika bile düşünmeyin bence gitmek için

    5 mart 2021 11:52

    6. Kendi tipi nasıl acaba cok merak ettim.

    5 mart 2021 11:54

    7. hem hiçbir şey yapmayıp hem de beni eleştiren adamla olmak yerine yalnız kalmayı tercih ederim.

    marliyn monroe'nun da dediği gibi "biriyle mutsuz olmaktansa yalnız mutsuz olmak daha iyidir."

    5 mart 2021 12:02


    8. Sen evliliği kurtarmak icin elinden geleni yapmışsın açıkçası, herifin hem bir halt ettiği yok iliskiyi duzeltmek icin hem de seni elestiriyor. Ya biraz ara verin, sertce konusun kendine ceki duzen vermezsen ayrilirim diye. 33 yasinda gencecik kadinsiniz, hayat boyle gecmez suslum. Evlenmeden önce hic mi sinyal vermedi, eve girince mi böyle oldu komple degisti bu ada ya?

    5 mart 2021 12:18

    9. Kızlar daha önce soru sormadım. Artık dayanamayacak noktaya geldim. Aileme boşanma fikrinden bahsettiğimde annem çok karşı çıktı. Aldatma yok, şiddet yok neden ayrılıyorsun, yaşlanınca tek başına kalacaksın gibisinden şeyler söyleyip benim psikolojimi mahvetti. Buraya yazmak istedim. Tamamen objektik yaklaşacağınızı bildiğim için. Sırf kötü biri değil diye neden sevişmediğim, dokunmadığım , ilgisiz, soğuk bir adamla yıllarımı geçireyim diye sorguluyorum. Ayrıca bu adam beni artık beğenmiyor. Bana çirkinsin, güzel bir kadın değilsin diyor açık açık düşünebiliyor musunuz? Çok güzel bir kadın değilim belki ama çirkin de değilim. Gayet bakımlı, öz bakımıma her zaman özen gösteren bir insanım. Ama özgüvenim öyle sarsıldı ki ben çirkinim bana kimse artık yaklaşmaz diye düşünüyorum bazen aynaya bakarken

    5 mart 2021 12:20

    10. Evlenmeden önce kesinlikle böyle değildi kızlar. Yani tamam çok çok romantik bir adam da değildi ama beni sevdiğini hissettirirdi. Sanki yıllar geçince benden çok sıkılmış gibi. Öyle hissediyorum yani. Aynı evin içinde 7 yıldır beraberiz ve beni resmen asker arkadaşı gibi görüyor.

    5 mart 2021 12:23