eşimle sürekli tartışıyoruz kedi köpek gibiyiz :(?

sy

1. Aile terapistine gidin.

19 haziran 2022 12:16

2. 6 yıldır birlikteyiz 3 ü evlilik 3 ü sevgililik dönemi. birbirimize çok aşıktık. hala öyle miyiz bilmiyorum. ilişkimiz ilk birkaç ay dısında hep kavga gürültülü geçti hala da öyle. yani bir gün iyiysek bir gün kötüyüz. aramızın iyi olduğu zamanlar çok iyiyiz romantik filmlerdeki gibi . ama kötü oldugu zamanlar da çok kötuyuz bağırmalı eşya fırlatmalı iteklemeli kavgalar. ama nedenleri asla aldatma vs büyük bişey değil çok ufak saçma şeyler. ama mutlu günlerimizi düşünüp bir türlü ne o benden ne ben ondan vazgeçemedik. şimdi her kavgada boşanalım lafı ağzına yapıştı onun ama bir türlü yapmıyor. ben ilk başlarda hayır deneyelım bıraz daha diyordum ama artık boşan tamam diyorum. ama lafta söylüyor sadece. ilişkimiz monotonlaştı heyecanı bitmiş gibi diyor . o sevgisini temasla gösteriyor ben sözlü istiyorum yapamıyor . sevgi dillerimiz farklı. bende onun ıstedıgı gibi gösteremiyorum.en son buna tartıstık. artık sırf tartısmayalım dıye ısten geldiğinde uyuyormus gibi yapıyorum. ikimiz evde izinliysek toplantı varmıs dıyıp çıkıyorum. çünkü beraber durursak kavga edicez biliyorum. o evde yokken cok mutlu huzurluyum yalnız basıma. o gelince negatiflik suratsızlık karanlık çöküyor eve. sürekli herşeyden şikayetçi hiç susmuyor . + panık atagı depresyonu var . boşanmak istemıyorum korkuyorum alıştığımın dısında yenı hayat kurmaktan. napmam lazım sizce :(

19 haziran 2022 12:18

3. ilişkiniz çok toksikleşmiş. kusura bakmayın da romantik filmlerdeki gibi birbirinizi çok seven saygı duyan romantik aşık bi çiftseniz nasıl öyle iteklemeli bağırmalı çingene kavgası ediyorsunuz? çift terapisi almanız gerekiyor

19 haziran 2022 12:30

4. Çift terapisi ya da boşanma... hayat böyle bir evlilik yürütmek için çok kısa. Çocuğunuz var mı?

19 haziran 2022 12:34

5. çocuk yok henüz. terapist işe yarar mı sizce kesin . çevrenizde gidip düzelen oldu mu

19 haziran 2022 12:40

6. Terapi evliliginizi duzeltmez, size farkindalik kazandirir

19 haziran 2022 12:51

7. Biraz özel olacak ama evlilik öncesi cinsel ilişki yaşıyor muydunuz? Yasiyorduysaniz ne sıklıkla yasiyordunuz?

19 haziran 2022 12:51

8. ilişki evlenince oldu. neden sordunuz anlamadım ama

19 haziran 2022 12:57

9. Bacım bu ilişki değil düşmanlık. İki taraflı konuşuyorum. Boşan gitsin, daha kötü ne olabilir. Birbirinize şu hayatta destek olmayacaksanız köstek de olmayın.

19 haziran 2022 13:18

10. ama iyi yönleri de çok fazla