eşini/ sevgilisini aldatan süslüler, sebebi neydi, neden yaptınız, sonrasında neler oldu devam ettiniz mi?

1. Böyle sorular beni o kadar üzüp hırpalıyor ki.. neyse öptüm.

21 haziran 2023 23:34

2. İnanılmaz...

22 haziran 2023 00:01

3. Hiç aldatmadım, büyük konuşmak istemem ama buraya yazılacak şeyler bence  sebep değil bahane olacak.

22 haziran 2023 00:48

4. (Anonim 2.. ustte yazilanlari okuma.. hayata kusersin)

22 haziran 2023 01:09

5. yine yargı dağıtıp kadınlıklarını yarıştırmaya gelmiş hayatsızlar

22 haziran 2023 09:36

6. İğrenç bir toksik ilişkinin içindeydim ruh hastasında psikolojik şiddet çok fazlaydi..3 yıldır devam ediyordu kafayı yeme duruma gelmiştim düşünün. Neyse ilişkinin sonlarına dogru tesadüfen biriyle tanıştım seviştik, arkadaş olduk kafam dağıldı. Aldatmaktan zerre pişman olmadım. Karşıdakinden de ayrıldım.

22 haziran 2023 11:18

7. sizi ocağı sönesiceler.

22 haziran 2023 12:24

8. toksik ilişkiniz varsa ya da artık sevmiyorsanız ayrılırsınız, sonra ne bok yerseniz yersiniz. ilk örneklere kustum ya. burada bütün gün erkeklere laf etmeye hakkınız yokmuş, iğrençsiniz.

22 haziran 2023 12:58

9. O zamanki erkek arkadaşım iktidarsızdı. Asla birlikte olamıyorduk yani. Üstesinden gelmeye çalıştık fakat çözümsüz kalmıştı. Ben de cinsel uyumumuzun çok iyi olduğu eski erkek arkadaşımla birlikte olmuştum. Zaten sonra başka sebeplerden ayrıldık o da çok masum değilmiş yani. Hiç de pişman değilim.

22 haziran 2023 16:41

10. Ay ne kadar ezik duyarcı varsa damlamiş. Ben bu itirafları okuyup geçiyorum kişinin kendi vicdanidir bunlar da gelip " nsl yprsn bnu " diye ağıt yakmışlar.

22 haziran 2023 23:29