eczanede sahte dermokozmetik satılır mı?

1. orijinal ilaç ve muadil ilacın ne olduğunu bildiğini bile sanmıyorum a1 boşsun

28 nisan 2022 15:05

2. verdiği cevaba bak ilaç zaten orijinaldir diyor. sinir oluyorum şöyle çok bilmişlere fikri yok zikri var. ne olduğunu bile bilmediğini söylemiştim zaten.

28 nisan 2022 15:14

3. a1 gerizekalısı büyük oyunu bozdu gördünüz mü

28 nisan 2022 15:26

4. a3 bu kadar uzun cümleler kurma. 3 kelimeden fazlasını algılayamıyor

28 nisan 2022 15:27

5. Neden kavga ediyosunuz

28 nisan 2022 15:28

6. sana uzun bir paragraf yazmıştım. ama yok hayır sildim. senin gibi çapsıza ne laf anlatacağım.

iyi bir dilekle soruyu terkediyorum. ömür boyu inşallah bir eczaneye ihtiyacın olmaz sana hizmet verecek sağlık çalışanına acırım çünkü

28 nisan 2022 15:37

7. a1'e para alan doktorların muadil fuadil dinlemeden yazdığı ilaçların olması şoku.

benim ilaçtan yana kaygım yok ama dermokozmetik konusunda ben de kaygılıyım. yani internete oranla 50-100 liraya kadar fiyat farkı oluyor ve bu siteler kıyı köşe siteler değil. belki dermokozmetik depoları online satışta da vardır ama eczacılar bu fikre bile şiddetle karşı çıkıyor.

28 nisan 2022 15:44

8. Sahte değil de tarihi geçmiş ürünleri indirimli sattıklarını gördüm ve çok şaşırmıştım çünkü bilinen bir eczaneydi

28 nisan 2022 15:54

9. lan iyi ki bi la roche posay almısın amk salağı

28 nisan 2022 16:00

10. dandik cold lipoliz vs satan eczaneler oldukça sahte satan da olur diye düşünüyorum maalesef, her meslekte işini hakkıyla yapmayan oluyor maalesef. bu arada a1 farmakolojinin fsini bile bilmeden bir fikri savunuyor, hayatta ona kolay gelsin hiç bir şey bilmeden bu kadar özgüvenli konuşan insanların arkasından genelde gülünüyor.

28 nisan 2022 16:07