edebi olarak doyurucu, erotik bolumleri olan kitap onerisi?

cringe ve dan dun olmayan, hafif susleyerek ve sansurleyerek anlatan, kelime oyunlari, detayli betimlemeler falan iceren edebi degeri yuksek bir seyler okumak istiyorum. yani iste simdi seni soyuyorum yatiriyorum sokuyorum cikariyorum olmasin anlatabildim mi? daha incelikli seyler. kizlar siz bilirsiniz boyle seyleri hadi bir seyler bulalim bana.

1. o kadar cok "sey" demisim ki, hayret bir sey sjudisk

28 mayıs 2020 19:59

2. not aliyorum kizlar. ingilizce de onerebilirsiniz bu arada.

28 mayıs 2020 20:27

3. Var olmanın dayanılmaz hafifliği/milan kundera

28 mayıs 2020 20:31

4. Direkt erotizm üzerine yazilmasa da haruki murakami kitapları da baya erotizm içeriyor

28 mayıs 2020 20:48

5. anonim 5 daha once hic murakami okumadim. baslangica uygun hangi kitabini onerirsiniz acaba? (erotizm olmasi gerektigini de unutmadan)

28 mayıs 2020 20:56

6. Allah affetsin soruyu okur okumaz aklımda yankılanan tek şey kama sutra oldu. Ağzım sulandı be sevişesim geldi ahahahahhhhahahahs

28 mayıs 2020 21:38

7. çatı serisinde iki kardeş arasındaki ilişki vardı, iğrenç.

28 mayıs 2020 21:50

8. not almaya devam ediyorum, hepinize teşekkürler. soruyu açarken aklıma gelmedi ama nabokov'un lolita'daki betimlemeleri ve anlatım diline bayılmıştım mesela. en son da john fante'nin toza sor'unu bitirdim. kitabın erotizmle uzaktan yakından alakası yok ama belki okuyanlar neyden bahsettiğimi daha iyi anlar diye söyleyeyim. camilla ve arturo arasında geçen "gerilimli" diyaloglar, arturonun hisleri, çaresizliği, camilla'nın vücudunu tarif edici vs direkt olarak erotik olma amacıyla değil de biraz örtülü yazılmış paragraflardı ve benim çok hoşuma gitti hatta kitabı bitirir bitirmez gelip bu soruyu açtım slkefjesj

28 mayıs 2020 21:56

9. Edebi değil ancak netten PDF şeklinde okursunuz belki. Judith mcnaught'un bütün kitapları. Sayfalarda ve en 5 6 kez sevişme sahneleri var.

28 mayıs 2020 22:24

10. Yazarını hatırlamıyorum ama 3 kızkardeşin hayatını anlatan 3 roman vardı. İkisinin adı aklımda biri tutku diğeri sabır'dı.Aklımın almadığı,gözümde canlandırmakta zorlandığım pozisyonların ayrıntılı betimlemeleri vardı. Edebi değeri ise sıfır sıfır sıfırdı. Ama okurken ıslanıyordum resmen gkskdkf...

28 mayıs 2020 22:58