edward bella'da ne buldu bu kadar aşık olacak ? buyrun tartısmaya ?

aşağıdaki fısıltı kitabı sorusunu görünce aklıma geldi. hush hush serisindeki nora ilgi alanları olan, zeki, derslerine çalısan, annesiyle sürekli iletişim halinde bir kızdı. yakın arkadaşıyla komik diyalogları vardı. kısaca karakterin bir ruhu vardı. okuyucu o atmosferi gercekten hissediyordu kendini içine çekiyordu. ama alacakaranlık bella öyle değil. babasıyla konusmaları hep üstün körü verildi, ne okulla işi vardı ne de bir ilgi alanı vardı. zaten koca meraklısıydı okul biter bitmez evlendi, hemen de çocuk yaptı :d tek yaptığı şey aynı kitabı baştan okuyup durmaktı. ama edward ve ailesi kıza bayılıyordu, herkes bellaya aşıktı. neyi vardı bu kızın abartılacak, bu bana biraz abartı geldi.

1. Kitapları okumadım ama filmi izlerken aynı şeyleri düşündüm herkesle yüzeysel diyaloglar kuran biriydi yakın arkadaşı bile yoktu ama çocuğun dikkatini çekmek sebebi düşüncelerini okuyamamasıydı.gercek hayatta olsa 100(?) yıllık bir hayat tecrübesi olan biri onun gibi dümdüz biriyle olmadı bence de 😂

3 ocak 2021 21:02

2. Sanırım ilk kokusu dikkatini çekmişti ama me olursa olsun bence edwardın aşık olacağı kadar güzel değil dikkat çekici bi özelliği yok. Yüzyıllardır yaşayan bi vampirsin yani bella gibi silik bi kıza aşık olmak da ne bileyim.

3 ocak 2021 21:13

3. Adam vampir olduğu için onu çeken ilk şey kokusuydu zaten kanını istemesi ama vejeteryan olduğu için kızdan kaçtı sürekli, sonra kendini dizginleyince de düşüncelerini okuyamaması ilgisini iyice çekti. Çok zeka arayışı yoktu zaten 😅 belki kitapta vardır ben de okumadım:))

3 ocak 2021 21:16

4. kokusunun edwardı çektiğini biliyorum, zihnini okuyamaması da kızda gizem yarattı ama bomboş biri olduğunu görünce soğursun yani. jacop'tan Mike'a kadar herkes kızın peşindeydi herkess? keske aptal Bella yerine azıcık zeki nora abartılsaydı ama e*kek her yerde e*kek işte

3 ocak 2021 21:30

5. İşte aradğm tartışma. Ben ortaokulda baya fandım odamda posterler. Ve sinemada da sevgilimle izlemiştk seriyi. Hala konusu geçince birbirimizi hatırladğmzı biliyorum.. neyse. Bence kesinlikle gizemi çekti edwardı zihnini okuyamadığı için. Bir de bella aslında duru bir güzelliğe sahip, ne konuşuyor ne de düşüncesini okutuyor böylece dikkat çekti. Dediğim gibi güzel ve güvenilir gözükmesi olumlu etki yaratmış olabilir.

3 ocak 2021 21:43

6. Ortaokulda kitaplarını okuyan filmi çıkar çıkmaz izleyen biri olarak 26 yaşındayım hala anlayamadım :d resmen bella'dan nefret ederek okudum kitapları. Hele kristin'ın rol yapamaması iyice batırdı karakteri kfjfı

(link: https://www.instagram.com/reel/CJZGg00A4I1/?igshid=bitlnf6s1jm4 Reels izleyin nolur) ilk filmden başladı devam ediyo parodilere jfjfj

3 ocak 2021 22:19

7. @11 biliyorum bu adamı resmen favım ya. özellikle bella parodileri çok iyi (link: https://www.instagram.com/reel/CEjxyTyAL5m/?igshid=x9ns9ndqinbd )

3 ocak 2021 22:51

8. Of  bellanın ikide bir dudaklarını yalaması kemirmesi geldi aklıma yine cringe oldum bu arada ben jaspera aşıktım ya o coolluğu gamzeleri falan

4 ocak 2021 00:56

9. işte benim de yıllardır düşündüğüm şey.

gece yarısı güneşini yarıladım hala buna bir cevap bulamadım:d hatta edwardın bellayı betimlemelerine baya güldüm çünkü edward bellayı baya yardımsever herkese yetişmeye çalışan arkadaşlarına iyilik eden biri olarak görüyor. ama twilightta böyle değildi. hele new moonda hiç hatta new moonu okurken aklıma kazınan bi yer vardı bella jacob ona küstüğünde mike ve arkadaşlarının da ona tavır almasından bahsediyordu ve aynen şöyle diyordu jacob benle konuşmezken diğerleri hiç de umrumda değildi. tutulmada da yine bu mike ve jessicayla uzaktı ve edward var bana yeter modundaydı. bellanın edward da dahil hiç kimseyi çok çok sevdiğini düşünmüyorum :d tutulmada ben normal bir insan değilim bu yuzden vampir olmam lazım evlenme teklifini kabul ediyorum  dediğinde edward konu sadece ben değilim yani demişti o da evet demişti. edward bellanın gizemini sevdi tek sebebi bu. bella da edwardın. sonra baktı adam vampir buradan iyi macera çıkar sıkıcı hayatıma biraz ekşın gelir dedi. öylece devam etti. vampir olmak uğruna anayı babayı sildi. edward bellanın düşüncelerini okumaya başladıktan sonra birbirlerine olan aşkları azalmıştır, evlilikleri de sıkıcıdır baya konuşcak neleri var ki. he neyse soruya dönersek edward midnight sunda bellanın işte bu sakarlığından saflığından etkileniyor ve onu her an korumak istiyor olay bu. dışarı çıksa bile araba çarparsa nolur bu mal ölür gider diye hep bi koruma çabasında. bella da dümdüz karakter yav ne olgunu hayatında kendinden başka kimseyi düşünmeyen biri :d

4 ocak 2021 02:13

10. ay sorma a15, robert hatta sırf kristen için gitti auditiona. kristen ve robert arasındaki çekim anında fark edilir ama bella ve edward da love namına hiçbir şey göremiyorum....

4 ocak 2021 02:37