ekşi sözlükte gördüm size de sormak istedim makyajsız gezmek hakkında ne düşünüyorsunuz ?

1. Ekşiyi ciddiye almayın en son itiraflar bölümünde yaşattığı skandal benim için yeterli oldu.

29 eylül 2022 00:56

2. Girdiye bakmadım. Burada zibilyon tane soru açıldı buna dair. Meslek gereği yıllarca çeşit çeşit makyaj yaptım. 2 yıldır yapmıyorum ve aşırı rahatım. Cildim nefes alıyor. Lekelerim de var, kırışıklıklarım da. Ben böyle güzelim. En önemlisi kendime güzelim. Ekşi sözlükteki heriften bana ne?

29 eylül 2022 01:25

3. Onların fikirlerini tartışmak için sormadım sizin fikirlerinizi sordum. Makyajsız gezen hem cinsinizin bakımsız veya tembel olduğunu düşünür müsünüz? Ben de çoğu zaman makyajsız gezdiğim için merak ettim sadece.

29 eylül 2022 08:15

4. Ben de çoğu zaman makyajsız olduğum için hiçbir şey düşünmüyorum

29 eylül 2022 09:08

5. girdileri okumadım, yamuk sklerine adriana lima arayan ekşici tipleri kim takar amaan. makyajsız kadınların tembelden daha ziyade özgüvenli olduğunu düşünüyorum genelde. Keşke hepimiz kendimizi makyajsız da aynı derecede rahat hissedebilsek ya da en azından "ay rengin solmuş hasta mısın?" Sorularına maruz kalmayacağımızı bilsek.

29 eylül 2022 09:54

6. Milletin fikrine önem vermesek burda hiç soru cevap açılmaması gerekirdi a8

29 eylül 2022 12:22

7. Ne boş yaptın hadi az ötede oyna a8

29 eylül 2022 15:18

8. ekşi falan beni ilgilendirmiyor ama makyajsız gezenlere çok özeniyorum ya da hiç makyaj yapmayıp sadece ruj sürenlere falan. ben full makyaj yapıyorum o yüzden asdcbxnfbdnd alışkanlık

29 eylül 2022 16:10

9. kendini gizlemek zorunda hisseden ama piyasada da homofobik takılan ibikoların yine kolaya kaçıp kadınlara sardıklarını düşünüyorum ss. ulan götünüzü mü, suratınızı mı nerenizi boyarsanız boyayın, ama salın bu kadınları. sizin yaşayamadıklarınızın sorumlusu kadınlar değil.

29 eylül 2022 19:06