ekmek kızartma makinesi gerekli bi alet mi?

hiç kullanmadım, ekmeği nasıl oluyor, sert ve kıtır kıtır mı yoksa yumuşak mı? kızardıktan sonra tereyağı sürülüp yenilebilir, başka da bir seçenek yok sanırım?

1. Kıtır oluyor dış kısmı, bence çok gerekli bir alet değil. Bir de evde olunca sürekli ekmek kızartıp yiyesi geliyor insanın.

3 ocak 2020 23:18

2. Aşırı gerekli değil ama baya kolaylık sağlıyor. Tost makinesi ya da ocakta yapınca unutuyorum yanıyor bazen ama ekmek kızartma makinesinde yanma riski yok.

3 ocak 2020 23:20

3. Aşama aşamaoluyor süslü. İstersen sadece sıcak ekmek, istersen sıcak ve kızarıp gevreklesmis şekilde yapabiliyorsun. Ama kesinlikle şart değil. Tavada veya tost makinesinin kapağını kapatmadan aynı işi kolayca görebilirsin. VeBunu aldığın zaman, evyede yer kapliyor. Yani zaten evde üstü bir çok alet var evde (kahve makinesi. , tost makinesi, blender, kettle) bu cidden fazlalık geliyor bana.

3 ocak 2020 23:24

4. Babam böyle şeylere hastadır. Kendimi bildim bileli bizim evde var. Annem yine tost Makinesinde kızartıyor. Yumurta için de makine var. Annem yine cezvede yapıyor. Yoğurt makinesi var, annem yine eski usul yapıyor. Ekmek makinesi var biz yine fırından alıyoruz. O yüzden bu tarz tüm cihazların gereksiz olduğunu düşünürüm. Ama kettle, tost makinesi, blender şart. 😂😂😂

3 ocak 2020 23:30