eldeki metal kokusunun sebebi nedir?

herkese merhaba. elimde yıkasam da geçmeyen bir metal kokusu var. cep telefonumu kapsız kullanıyorum ve sıcakta elim terliyor ondan koku oluyor olabilir mi, diye düşündüm ancak eve geldim elimi yıkıyorum daha hala geçmiyor. 10 tane bozuk para tutmuşum gibi yoğun değil ama bunun mantıklı bir sebebi olabilir mi? üzerine yoğunlaşılması gerekilen bir konu mudur sizce?

1. bilgisayarımı da kokladım, kokmuyor sdfvsc avcumun içinde bu koku mevcut şu anlık sadece. telefonumu sabunlamıştım önün arkasını. onlarda da bir koku yok. spordan geldim bugün, yüzümde de bu şekilde bu koku hissettim ama elimden geçmiştir diye düşünüyorum çünkü şu an yüzümde böyle bir koku yok. kafayı mı yedim acaba :(

8 haziran 2018 20:48

2. Ev anahtarından olabilir mi? Çantanıza astığınız metal bir süs varsa ondan da olabilir.

8 haziran 2018 21:00

3. (yazar: catharina) yani olabilir ama elimde anahtarla gezmiyorum ki, evde de metal bir şeye dokunmuyorum spesifik olarak :/ metal her şey iğrenç değil mi leş kokuyorlar ühühüh teşekkür ederim gideyim de anahtarı yıkayayım asdfd

8 haziran 2018 21:08

4. sevgili anonim 3, (zaten başka anonim yok???) olabilir su benim de aklıma geldi. damacana erikli alıp mı yıkayacağız bu eli insaf bari su kokmasın sonra metrobüste bayılma keyfi yetti canıma

8 haziran 2018 21:09