elektrik elektronik mühendisliği okumak?

süslüler aranızda devlette bu bölümü okuyup 3 üstü ortalama yapan var mı? bir arkadaşınız da olabilir. ne kadar çalışmak lazım? yardımcı olabilir misiniz?

1. Evet,var.kapasiteni bilmeden bir şey diyemeyiz süslü.

2 ağustos 2018 22:56

2. Ben. Mezun olalı 8 yıl olmuş yalnız. Asla da tavsiye etmediğim bir bölümdür. Şimdiki aklım olsa asla okumazdım, çocukluğumdan beri hayalimdi, aşık olarak okudum. Yüksek lisansımı da yaptım çalışırken. Hayatımın her anında erkek olmadığım için geri planda kalıyorum.

2 ağustos 2018 22:56

3. tavsiye etmemenizin sebebi sadece erkekler mi? mühendislik işe alımlarında kadınlara pozitif ayrımcılık var diye biliyorum abimden.

2 ağustos 2018 23:13

4. iyi bi devlet üniversitesinde okudum ve ortalamam 3 üstüydü derece aldım. öyle çok zorlandığımı da söyleyemem sınavlardan önceki sok 2 haftasonu çalışıyordum bi de işte sınav haftası. haziranda mezun oldum.he işsizim bu arada

3 ağustos 2018 01:07

5. zorluğu okula bağlı süslü ama genel olarak dersler ağırdır. yine de bu çok iyi universitelerde aşırı çalışma gerektirirken diğer okullarda daha rahat olabiliyor. aşırı çalışma derken de sebebi yüksek puanla alan yerlerde öğrencilerin çok iyi olması ve çok çalışmaları nedeniyle ortalamaların yüksek çıkması ve geride kalmamak için dersi geçmeye çalışan herkesin daha fazla çalışması, hoca kalitesi vb tartışılır.

3 ağustos 2018 01:16

6. Yani iyi de hangi devlet?

3 ağustos 2018 08:43

7. istanbulda bir devlet üniversitesi en iyisi değil ama 30bin civarı sıralaması.

3 ağustos 2018 09:40

8. daha okula girmedim süslüler başka bir yere de girebilirim. yüksek lisans için soruyorum öyle şartlar var da. işe girmek için değil. sınav haftasıydı labdı onlara da hakim değilim. bi hafta sonra tercih yapacak 18 yaşında biriyim sadece dmsökdms

3 ağustos 2018 11:59

9. merhaba süslü, ilk tercihim zaten bilgisayar. tutmazsa diye elektriğe bakıyordum. teşekkür ederim yorumun için haklısın umarım bilgisayar olur

3 ağustos 2018 19:47