elektrikli göğüs pompası kullananlar?

philips avent almayı düşünüyorum ama yorumlar ikiye ayrılmış durumda siz hangi markaları kullanıyorsunuz memnun olduklarınızı önerir misiniz

1. hamileyim süslü de fiyatlar artmadan almak istiyorum neden öyle dediniz

1 mayıs 2025 14:31

2. Avent kullandım. Çok ihtiyacım olmadı. Bebeğim hep emdi ve süt miktarında problem yaşamadım. Sadece bi dönem çok sütüm olduğunda sabahları kullandım ama olmasa da olur bi üründü benim için. Almama gerek yokmuş

1 mayıs 2025 15:09

3. Hamile herkesin alması gereken bir şey bence, ben normal doğum yaptım ve sütüm hemen gelmedi, geldi de yani çok çok azdı. Hastanede hastanenin verdiği cihazı kullandım ama eve gelir gelmez hemen kendi cihazım lazım oldu. Süt sağma makinası sayesinde sütüm söküldü ve arttı. İlk 2 ay da çok aktif kullandım. Benimki medela eller serbest, ben memnun kaldım.

1 mayıs 2025 21:21

4. süslüm bence de acele etme almak için. ben de hamileyim. muhakkak gerekli olacak diye bir şey yok. Eğer gerekirse alıverirsin. Tamam belki biraz daha pahalıya alırsın ama tamamen boşa almış olmaktan daha mantıklı her türlü. Bir de eğer etrafındakilerde varsa bir sor.

Ben almayacaktım zaten, sobnra arkadaşım bende var dedi. Onunkini ödünç aldım, gerekirse kendim de alırım. Kargoyla 1 günde geliyor. ya da e bebekten falan direk gidip alınır vs. Acele etme bence de

2 mayıs 2025 10:33

5. Lansinoh marka var bende ss hem cift göğüs için prize takılan hem de eller serbest pompasindan 2 adet. Evde fişe takılan modeli kullanıyorum seyahatlerde ise diğerini götürüyorum. Bana çok lazım oldu direkt sütüm geldi ve sağmasam kanallarım hemen tikanacakti ilk 3 ay çok sağdım. Şimdi de her gece yatmadan ve sabah kalkınca sağım yapıyorum çünkü gece boyu bebeğim iki memeyi de birer kez emiyor ve biriken süt sabah çok tazyikli geldiğinden sabah sağmadan emzirirsem çok zorlanıyor. Bütçeniz varsa bence fişe takılan modelden alabilirsiniz, eller serbest olan bence çok seyahat etmiyor veya dışarı çıkmıyor iseniz gereksiz. Ben onu bebek 2 aylık olunca dışarı çıkmaya ve seyahat etmeye başlayınca almıştım.

2 mayıs 2025 11:53