elif tastekne burnu estetik mi demiyorum cunku estetik ama ?

yani olasilik bile vermiyorum estetik olmamasina ama doktorundan hic bahsetti mi bilen var mi susluler?  https://www.instagram.com/eliftastekne/

1. hahaha bende onun eski hali gibi burnumu sevmiyorum yaptırmak istiyorum siz sinirli bir gününüzdesiniz galiba ?

10 haziran 2019 19:19

2. sakin olun ya kız doktorunun ismini sormuş. estetikli olduğunu düşünüyorum demiş iğrenç dememiş.

ben bilmiyorum görmedim paylaştığını şahsen.

10 haziran 2019 19:20

3. valla beğendiğim için sordum hatırlatma için de linkini ekledim ama :)

uzun süredir de araştırdığım için bu burnun müdahale geçirdiğine eminim ama güzel olduğunu düşünüyorum :)

10 haziran 2019 19:23

4. teşekkürler anonim 4 maşallah diyelim o zaman allah nazardan saklasın <3

10 haziran 2019 19:31

5. @anonim5 valla önceden de çok kötü bir burnu olduğunu sanmıyorum ondan bilemedim sanki bir şey geçirmiş gibi geldi ama burnun böyle olması için zaten öncesinde de çok sorunlu bir burun olmaması lazım fakat aşırı kalkık daha önce böyle doğal burunlu birine rastlamadım ondan videolarda da baya güzel gözüküyor shop olacağını düşünmemiştim -_-

10 haziran 2019 19:34

6. Mesajlara dönen tatlı bir blogger. Direk kendisine sorarsanız doğru cevabı vereceğine eminim.

10 haziran 2019 19:57

7. @milanınkizi Merhaba açıkçası bazi paylaşımlarının altına  baktım bir kişi bile sormamış soruları silmiş olabileceğini düşündüm bu nedenle aklıma buraya sormak geldi. Teşekkürler.

10 haziran 2019 19:59

8. Elif sen misin? Ashjk git hayat bul kendine

10 haziran 2019 19:59

9. Bence burnu estetikse doktorunu sorun ve bizle paylaşın kimse gitmesin o doktora. Kız güzel ama burnu değil.

10 haziran 2019 20:33