yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    10 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    elinizde parmak üstündeki kılları alıyor musunuz ?

    ben alıyorum ama bazılarına aşıır garip geliyor. instagramda şurda burda bakınca da insanların ellerinde tüy yok hep oje gösterdikleri resimde dikkat ediyorum.

    1. tabiki de. eskiden ağda yaptırıyordum artık lazere geçtiğim için oraya da atış yapılıyor. benim burun üstümde de oldum olası siyah kıllar vardı ve çok rahatsız olurdum. onları da ağda ile aldırıyorum epeydir. bunu duyanlar da şaşırıyor ama varsa, görünüyorsa, saklanamayacak gibiyse ve en en önemlisi kendiniz rahatsız oluyorsanız alacaksınız arkadaşlar bu bu kadar.

    24 eylül 2021 00:10

    2. Jilet 

    24 eylül 2021 00:16

    3. asla.    

    24 eylül 2021 00:19


    4. Ben almıyorum ya parmakta kıl olur onlar da kalsin :d

    24 eylül 2021 00:20

    5. Her milimetre karemizdeki tüyü almamız gerektiğini düşünmekten nefret ediyorum, almıyorum ben de acır diye, gözüme çok takılsaydı alabilirdim ancak.

    24 eylül 2021 00:29

    6. Epilatörle geçiyorum

    24 eylül 2021 00:56

    7. Ben almıyorum. dikkatli bakınca görünüyorlar. kısa, ince ama siyah. Fotoğraflarda da hiç dikkatimi çekmedi demek ki belli olmuyor.

    24 eylül 2021 01:36


    8. Alıyorum çünkü elim öyle daha güzel görünüyor bana hoşuma gidiyor

    24 eylül 2021 02:10

    9. kolumu epilatörle alıyorum, parmaklarımdan da şöyle bi geçiyorum mecbur. bir kökten üç tane tüyüm çıkıyor ve almadan önce de hep böyleydi.

    24 eylül 2021 02:17

    10. Alıyorum. Açık renkli bir insanım, parmaklarımda böyle tel tel özellikle orta parmağımda kıl var görünüyor sayılacak şekilde net, 5-6 taneler. Alıyorum epilatörle. Almasam orman mı hayır ama çok belli oluyor. Esmer olsam belki almazdım yahut bembeyaz olsam ve kıllarım şeffaf sarı çıkıyor olsaydı almazdım belki. 

    24 eylül 2021 17:14