elite dizisi hakkinda konusalim mi?

susluler basta cok sarmaz, zaman gecsin diye actim ama diziyi cok begendim. biraz dizi sohbeti yapalim mi? ben ander’e mesela feci dustum (gizlinot: afsgshsj herkes gibi sanirim) carla malum zaten ‘kadin’in tanimi gibi ortalikta geziyor. dizi de bu arada beni muzik secimleri ve karakterlerin rollerine tam oturmasi anlaminda gercekten tatmin etti. sadece basta samu’ya cok alisamamistim ona da gozum alisti, bakislariyla kurtariyor ama ben o karaktere daha iri yapili birini yakistirirdim sanirim. sizler neler dusunuyorsunuz?

1. İkinci sezonu çok iyiydi bence çünkü iki gereksiz karakter de diziden çıkmıştı ama üçüncü sezon da çok saçma karakterler girdi vs güzel işleyemediler.

2 mayıs 2020 02:04

2. samunun tek vasvı elinde bira şişesi kapı pervazına yaslanıp etrafa efkarlı bakış atmak,   3 sezon toplasan 3-4 defa anca güldü çocuk devamlı bi küçük emrahlık var o aşırı sinir bozuyor ahaakdlakd 3 sezonu da izledim, şimdi düşününce sıralama bence 2>3>1 şeklinde. 2. sezonda valerionun gelmesi ve carlanın aktif rol alması çok hoşuma gitmişti. 3. sezonda carlayı aman seyirciler unutmasın der gibi göstermişler bence. saçma sapan karakterler soktular hepsi de garip garip şeyler yaptı. e neden o zaman 3>1 diyorsun diyebilirsiniz dizi hava olarak ilk sezonda tam oturmamıştı bence. son 2 sezonda o karakterleri şarkıları mekanları tam ayarladılar dizinin bi havası oldu yani. ayrıca başroldeki marina mıydı dehşet itici bi kız iyi ki gitti.

2 mayıs 2020 02:10

3. Carlanın çene kısmını hiç beğenemiyorum ama küçük estetiğimsi müdahaleler çok güzel bi kız yapmış Esteri genel olarak pek bana hitap etmesede

Lu kızım sana aşığım, gerçekten lu ile deli gibi sevişebilirim dibim düşüyo hareketlerine mimiklerine falan

Samuel ölse o kadar rahatlarım ki bommmboşşş bir karakter

Omar ve nadianın böyle sümsük sümsük dolaşmasınada gıcık oluyorum

Ben Polo yu baya bi seviyorum

Ander... Seni seviyorum koçum benim

2 mayıs 2020 02:15

4. ben de tamamen dizisizlikten başlamıştım bebeğim oldu daha ilk günden. Beklemeyeceğim kadar çok sevdim. Dört beş gün içinde üç sezonu izlediğim için sezonlar birbirine karışabiliyor kafamda.

Ander&omar çiftini aşşırı sevdim. Omar dış görünüşü sebebiyle çok eleştirilmiş, üzüldüm açıkçası. ilerledikçe iki tarafın da birbirine büyük hatalar yaptığı bir ilişki halini de alsa o son sahnede ikisini yan yana görmek kalbimi eritti. Aralarındaki bağ geçti açıkçası bana. Favori "ship" im açık ara bu bebekler.

Dizinin başrol çifti nadia&guzman gibi duruyor. Onların da yan yana geldiklerinde aralarında gerçekten güzel bir çekim var. Ama bana ilişkileri çok kopuk geliyor açıkçası. Tam bir şeyler yaşıyorlar ardından nadia guzman'ı ilk defa görmüş gibi davranıyor. Boş yere iletişimi kesiyorlar falan. Hiç ilişki içerisinde göremedik bu ikiliyi. Nadia'nın hassasiyetlerini anlıyorum ama sonuçta cinsellik de yaşadılar. Son sezon giren çocuk yerine guzman'la bir ilişki yaşayabilirdi. Onları bir çift olarak izlemek isterdim.

Çiftlerden gidersek en alışamadığım ve bana zerre geçmeyen çift carla&samuel kesinlikle. Güzelliğin usta ismi carla ve yani... Samuel. Hem karakter hem dış görünüş olarak sıfır elektrik. Blair waldorf&dan humprey ilişkisi kadar anlamsız bir ilişki.

En sevdiğim karakterlerden biri kesinlikle valerio. O bakışları hali tavırları. Efsane bir tip. Lu ile çekimleri mükemmel. Keşke kan bağınız olmasaydı be güzellerim :( anlayışla karşılamak istiyorum ama olmuyor olmuyor.

Tek sevmediğim karakterler polo ve cayetena. Gerçekten görmek istemiyorum bu ikiliyi irrite oluyorum fena derecede.

3. Sezonda kadronun tamamen değişeceği söylentileri dolanıyor. Hiç istemem böyle bir şey olsun. Ama lu ve carla'yı oynayan oyuncular da artık dönme gibi diziye. Ünleri dünyayı aştı.

Bu destan yorumumdan da belli olduğu üzere ben bu dizinin fangirl'ü olmuşumdur arkadaşlar. Ben yenildim siz devam edin. Aron Piper burdaysan j'ye bas çiçeğim

2 mayıs 2020 02:18

5. Nano ve Christian'a noldu bilen var mı ya ben mi kaçırdım lcdp için ayrıldılar okey de dizide açıkladılar mı

2 mayıs 2020 03:06

6. Guzman favorim puahsjhajd nerede wattpad tarzı hikaye orada ben.

Polo da çok iyiydi bence

2 mayıs 2020 03:15

7. nano marina'nın ölümünde tek şüpheli olduğu için hapisteydi. Kefalet ödeyip şartlı tahliye edildi. Bir süre sonra da yurtdışına bi yere kaçtı dediler.

Christian'a da araba çarptı yürüyemeyecek dendi. Carla'nın babası onu tedavi için yurtdışına yolladı.

Kürden yolladılar işte ikisini de. Lcdp'den elite'ye pr olsun diye gelip ilk sezondan sonra geri döndüler diye yazılıyor. Nano çok keko geliyordu bana genel olarak nano-marina-samuel ilişkisi çok klişe ve sıkıcıydı.

Ama Christian'a bayılıyordum. Keşke gitmeseydi. Aşk 101 osman elite Christian'a çok benzemiyor mu ya bu arada karakter olarak

2 mayıs 2020 03:34

8. Kizlar ben de bir itirafımı ve tespitimi yazayım. Diziye ilk girdiğinde cayetanayı zengin sanıyorduk Ya, ben o ilk girdiğinde baya beğenmiştim kızı ve güzel bulmuştum ama gerçek ortaya çıkınca beğenmemeye başladım, yani çok saçma fakir veya zengin olması niye benim güzellik kriterimi etkiledi sizce, çok saçma değil mi? Sizde böyle bir şey oldu mu çok merak ettim bende mi sorun var. Yani ilk girdiğinde havasını falan çok beğenmiştim ama sonradan itici geldi baya.

Bir de carla cidden özellikle 1.sezondan 2.sezona baya değişti fiziksel olarak. Bence 1.sezonda asla 4 falan değildi yine baya güzeldi ama gördük ki küçük şeyler kirpik, saç ve makyaj tarzı falan ne kadar değiştiriyormuş cidden. Ben carla'yı aşırı beğeniyorum ya tam benim güzellik kriterime hitap ediyor gerçi herkesinkine ediyor ama neyse :d fiziği de aşırı güzel. Resmen kıskanıyorum kızı bir de aynı yaştayız :( ve oyunculuğu da güzel cidden.

2 mayıs 2020 05:28

9. Ben dizideki her bir karakteri derinlemesine buluyorum ve bu benim asiri hosuma giden bir durum oldu. Sadece gercekten Marina alti cok bos kalmis bir karakterdi bence ve iyi biri degildi o nedenle ilk sezonu cok begenemedim. Ama bence 2. Sezon cok guzeldi ve ben samu-carla iliskisini gercekten cok sevdim. Sadece tip disinda bakinca bence Carla karakteri cok agir bir karakter ve Ester cok iyi canlandirmis. Asla anlayamiyorsunuz gercek mi yapay mi oynuyor mu? Halbuki ne savaslar veriyor kiz icinde ailesine kendine karsi. Ben boyle bir karakter islemelerine hayran kaldim. Keza bence Polo karakteri de alti dolu. Kendi kararini veremeyen, surekli baskalarinin yonlendirmeleriyle yasayan biri, hakkinda uzunca konusulabilir. Nadia ve Omar karakterlerine notr olmakla birlikte ben bir savas beklerdim aileleriyle. Yani ailelerine karsi olan isyanlari yarattuklari o muhafazakar aile yapisi icin cok sonuktu. Omar’i cok cok sevdim ve Ander’le yakistirdim ama Omar’in bazi tavirlari beni cok sasirtti cunku bana gore degismeyen tek karakterlerdi onlar benim icin. Malick cok gereksiz olmus bence. Ander’e hala dibim dusmekte ahahajah. Lu’yu tanidikca kizin basarma arzusunu anliyorsunuz ve bunun yavasca olmasi cok hos. Sanirim tek sevmedigim Cayetana mi neydi o oldu bana gore daha farkli bir sekilde islenmeliydi o zenginlik arzusu. Bu arada dun gece uyuya kaldigim icin ozur dilerim (gizlinot: Agahahahaha)

2 mayıs 2020 11:11

10. Lu ve valerio favori çiftimdi benim ya ama yeni sezonda yoklar sanırım. Ayrıca kan bağları yoktu diye hatırlıyorum ben.

2 mayıs 2020 11:28