en iyi anlaştığınız erkek burcu ne ?

hangi burcun erkeğiyle daha iyi anlaşıyorsunuz süslüler? ben kesinlikle boğa diyorum o sabit fikirliliği güvenilir olması yemeğe düşkünlüğü sempatik geliyor. inatçı bi burç ama alttan almayı da biliyor, ama balık görünce kaçıyorum mesela aşırı samimiyetsiz geliyor bana hareketleri. ben de oğlağım bu arada.  sizde durumlar nasıl hangisi çekici hangisi itici laflayalım hadi.

1. Yayla iyi anlaşırım

12 ekim 2020 20:58

2. aslan burcuyum yay ve koçla iyi anlaşıyorum

12 ekim 2020 20:58

3. Boğa düşman başına

12 ekim 2020 21:03

4. Ben de oğlak burcuyum. Koç burcunun alfalığına feci düşüyorum. Şimdiki sevgilim de oğlak Burcu ama inatçılık hariç pek oğlak gibi de değil aslında çalışkan ve parayı sever ama bilemiyorum oğlak gibi lider değil. Koç da aşırı kıskanç. Alfalığı etkilese de kıskançlığına katlanamam o yüzden oğlak diyorum. Hem aile babası karakteri var AŞna fişnede gözü olmaz çok

12 ekim 2020 21:18

5. Terazi tabii ki

12 ekim 2020 21:26

6. 2 tane oğlak erkeği tanıdım ikisi de aşırı cimriydi biri asla dışarı çıkmak istemiyordu diğeri de dışarı çıktığına pişman ediyordu...... yay'la arkadaş olarak çok iyiyim ama ilişkide dengesiz tavırları var bana göre. Boğanın da sevmediğim özellikleri var aşırı mantıkçı ben bilirim havalarında ama güvenilebilir ve eğlenceli yönü beni çekiyor.

Koç hiç tanımadım ama anlaşabileceğimizi düşünüyorum ateş toprak birbirini çekiyor bi şekilde.

Aslanla da her zaman bi çekim halindeyiz ne seninle ne sensiz durumlarımız var. Kaliteli zevkleri olması ne istediğini bilmesi hoşuma gidiyor.

12 ekim 2020 21:27

7. boğayım yükselenim akrep ama akrep burcu erkekleri beni çekiyor. kovaysa asla dediklerimden

12 ekim 2020 21:43

8. balık burcuyum. kesinlikle boğa. arkadaşlarımdan tutun da işyerindeki babam yaşındaki müdürlere varana kadar sevmediğim, anlaşamadığım bir boğa erkeği olmadı. sakin, kolay sinirlenmeyen, sinirlense de kabalaşmayan, anlayışlı, yardımsever, ne istediği belli, kaliteye ve boğazına düşkün, kültürlü insanlar.

12 ekim 2020 22:39

9. Kova ve terazi. %100 kesin bilgi.

Ben yayım. Hava ve ateş grupları çakışmadan birbirini besliyor burada.

12 ekim 2020 23:34

10. aslan burcuyum hava ve ateş birbirini besliyor olayına katilmiyorum, teraziler gördügüm en yalanci heriflerdi hic anlasamadim sahsen. kovalarda kendini bir sey sanan sinsi ve kücük dünyalari ben yarattim en kültürlü benim havasinda bombos tiplerdi. tabi bu durumun yükselen ve ay burcuylada alakası vardir mutlaka ama genel olarak gözlemlerime göre böyleydi, şahsen ben en iyi yay erkegiyle anlaştım.

13 ekim 2020 00:14