en iyi iç çamaşır markası hangisi sizce süslüler ?

iç çamaşırı konusunda sıkıntı yaşıyorum, uygun fiyatlı diye lcw penti gibi markaları denedim, bilinen tüm çamaşırcılarda olan tutku markasını da baya uygun fiyatı. uygun fiyata kaliteleri gerçekten iyiydi ama benim sıkıntım su ürünler kasıktan inanılmaz sıkıyor hatta resmen kasığımı kesiyor. lcwde aynı paketten cıkan ürünler bile birbirini tutmadı biri rahat biri rahatsız. pentide de öyle sanki aynı paketteki bi ürün bambaska bir kalıp. sinirlendim paraya kıyacağım bu sefer süslüler, önerilerinizi bekliyorum. genelde bikini ile yüksek bel arasında tercih ediyorum bu arada

1. H&M'den bakabilirsin. 5li paketli olanlar 200 lira gibi bir fiyata satılıyorlar. İster pamuklu ister pamuk-saten hepsi çok rahat. Yıka yıka hiçbir şey olmaz.

Hatta geri dönüşüm poşeti verip kod olarak daha da ucuza getirebilirsin

18 mart 2023 09:20

2. Hmden ben memnun kalmadım, yıkandıkça genişledi, pamuklu normal ev külotlarından bahsediyorum, bedeni genişledi, lastik kısımları ise sıkıyor, bacaklardan sıkma problemini en çok bunda yaşadım.

Tchibo ve marksandspencer denedim, kalıpları büyük alırken dikkat etmek lazım, daha uzun süre kullandım ama genişleme problemini bunda da yaşadım. Suwen'i anneme aldım o hiç beğenmedi.

Marka arayışım sürüyor, soruyu takipteyim

18 mart 2023 09:48

3. suwen diyorum

18 mart 2023 11:14

4. Dagi bence

18 mart 2023 11:23

5. Kom,Dagi,Ayyildiz

18 mart 2023 14:45

6. Yanıtlar için teşekkürler süslüler, dün bakarken c&a'da istediğim gibi duran modellere denk geldim. Bir de onları deneyeceğim, sipariş verdim. Buraya iyi olup olmadıklarını yazarım

18 mart 2023 17:03