en kolay hangi banka yüksek limitli kredi kartı verir?

limit 5k ve üstü olursa çok iyi olur. şu an hala öğrenciyim ama mezun olmak üzereyim. sigortalı işim var ancak part çalıştığım için maaşım düzensiz. son iki aydır 3'e yakın aldım ondan önce iki ay maaş almamistim ama. maaş bankam( yapikredi) geçtiğimiz ay başvurumu reddetti. daha güvensiz bilinmedik bankalara gitmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz?

1. bu arada ziraat kartım var kredi limiti bin liraydı sanırım

11 haziran 2022 13:34

2. yani acilen paraya ihtiyacım var minimum 6-7k. öneri verirseniz çok mutlu olurum süslüler

11 haziran 2022 13:36

3. Beş yıllık çalışanım. Hala öğrenci ziraat bank kartı kullanıyorum. Arayıp yükseltmek istediğinizi söyleyin müşteri hizmetlerine. Muhtemelen yaparlar.

11 haziran 2022 13:37

4. süslü ben stajyerim maaşım 3k falan öğrenciyim aynı zamanda akbank direkt 12klık kart verdi ben yüksek verin falan dememiştim

11 haziran 2022 13:39

5. Merdiven alti banka :))) oyle bir sey yok. Kredi karti limitleri limit degerlendirme sistemi diye ortak bir sistem uzerinden sorgulaniyor, kkb sorgusu da yapiliyor. Odemediginiz kredi, duzensiz gelir vs varsa oradaki algoritmaya gore bir limit veriliyor size. Ornegin 10.000 olsun. Eger x bankasindan 5000 limitli kredi karti alirsaniz y bankasi da en fazla 5000 tl daha verebiliyor 10000 tl gecilemiyor. Ilk kez kart cikarirken de hatirladigim kadariyla bir sure (2 sene olabilir) dusuk limit veriliyor ve kontrollu gidiliyor. Ykb'yi arayip neden reddedilgini sorabilirsiniz bu arada.

11 haziran 2022 14:02

6. Akbank bana öğrenciyken 3k kart vermişti ne sigortam vardı ne de düzenli gelirim onu bir dene istersen

11 haziran 2022 14:36

7. anon4 çok güzel anlatmış. Sizin kredi puaniniza bağlı, ayrıca maaş bankaniz en kolay verecek yer olması gerekiyor aktif müşterilerisiniz çünkü ama onlar reddettiyse zor :/ bi ihtimal enpara gibi online bankacılıklari deneyebilirsiniz ama fark olacağıni zannetmiyorum. Bu arada aldığınız her ret de kredi skorunuza yansır. Bence kredi skorunuzun yükselmesini bekleyin

11 haziran 2022 15:13

8. anonim 4 teşekkürler yapikredi neden reddettiğini açıklamıştı zaten hem ziraatte kartımın olması hem de gelirimin düzensiz olması sebebiyle evet. ama benim bir arkadaşım asgari ücretli işe girer girmez garanti bankası 10k limitli kredi kartı açmıştı ve hiç geliri olmayan öğrenci arkadaşıma da iş bankasindan 2k limitli kart çıkarmıştı yani bir bana mı bu kadar cimriler :/

11 haziran 2022 19:12

9. İş Bankası asgari ücrete 9 bin limitli vermişti. Asgari o zaman 2.800 du.

11 haziran 2022 23:12

10. enpara