erasmus dosyası kapanmazsa ne olur ?

evrakları vs teslim etmezsek

1. okulunun erasmus programının iptaline kadar gider iş, bu yüzden ofistekiler rahat bırakmazlar peşinizi zaten büyük ihtimalle

18 nisan 2022 14:10

2. Benim sıkıntı şurada. Ben zaten dosyayı kapatmak istiyorum. Ama learning agreement ları zamanında finalize etmemiştiniz çünkü dersler tek tek açılıyordu. Atıyorum bir ders açılıyor iki hafta sürüyor bitiyor diğeri açılıyor. Konuyla ilgili o zaman bilgilendirdim okulu şimdi bilgilendirmemişim gibi yönetim kurulu kararı çıkarmıyorlar. Bende hibemin geri kalanını alamıyorum. Herkes birbirine patlıyor. Enstitü koordinatöre koordinatör dış ilişkilere. Daire şeklinde dönüyorum ama çözemiyorum işi. Ve yurtdışında iş bulduğum için eğitim sürecim bitikten sonra dönmedim her şey maille, halledemiyorum yani

Onlara kullanabileceğim bir koz var mı merak ettim o zaman bende hiç kapatmıyorum gibisinden. Onları tutuşacağı bir durum var mı yani 😃

18 nisan 2022 14:21

3. Ayrıca hiç peşimde değiller a1 ben koşuyorum aylardır peşlerinde

18 nisan 2022 14:21

4. Benim okulu şikayet edebileceğim bir yer var mu

18 nisan 2022 14:23

5. konuyla ilgili bilgilendirmeyi nasıl yaptınız? elinizde yazışmalar (sizin bilgilendirme + onların yanıtı) varsa ofisinizle tekrar kendi bölümünüzün erasmus koordinatörünü, enstitünüzü de cc'leyerek iletişime geçin. şikayet etmeniz için kanıt sunun yani. eğer elinizde bu iletişime dair yazılı kanıt yoksa bir gün -muhtemelen bir sonraki erasmus dönemi başlamadan-  illa ki kabul ederler. eğitim sürecim bitti işe başladım derken öğrenim hareketliliğinden mi bahsediyorsunuz, bu durumda transkripte işlemeden nasıl mezun oldunuz zaten. ya ofis kendi içinde bir hukuka uydurdu belgenizi, ya da hala vakit var belge işlemleri için, bunu kullanıyorlar. verdiğiniz bilgilerden durumun detayı anlaşılmıyor.

18 nisan 2022 15:31

6. a1 master öğrencisiydim ders sürecimi zaten türkiyede bitirmiştim, ekstra ders almıştım erasmusta. tezimi e uzaktan yürütüyorum.

bir dönem de uzattım bu arada. yazışmalar mail üzerinden oldu evet kanıt var ama yolladığımda yine de umursamıyorlar. mayıs sonuna kadar dosyanın kapanması lazım demiş dış ilişkikerdeki adam arkadaşıma. ben buradan istemezlerse kapatmazlar diye düşündüm. bende hibenin kalanını almak istiyorum haklı olarak. yoksa 30 yıl kapatmasınlar umrumda değil

18 nisan 2022 15:45

7. mayıs sonu cevabı aslında olayı bitirmiş, çünkü dediğim gibi belli bir deadline ile çalışılıyor her dönem, ab incelemeli olduğu için her işi usulüne uygun yapmak zorundalar. vakit varmış daha, öne çekmeleri için ricada bulunun derim bundan sonra, üstlerine gidince yapacakları varsa da bekletebilirler. paranızı şartlara uyuyorsa durumunuz kesin alırsınız, içiniz rahat olsun. tebrik ediyorum yeni düzeninizi, her şey gönlünüzce olsun.

18 nisan 2022 16:26

8. A1 çok teşekkür ederim içimi rahatlattın süslü