erasmusa giderken gri pasaport alan var mı?

90 günden uzun süre kalıp gri pasaport haklarından faydalanabilmiş miydiniz? danışmadım günlerdir cevap vermiyor buraya da sormak istedim

1. Erasmusa gidince diplomat mı oluyorsun, hayırdır.

14 temmuz 2022 21:59

2. böyle bir hak var a1 ve kullanacağım, sana ne?

14 temmuz 2022 23:02

3. Gri pasaport görev pasaportudur, siz öğrenci vizesi ile gideceksiniz lecturer olarak erasmustan faydalanmayacaksanız.

15 temmuz 2022 00:43

4. staj için gideceğim ve gri pasaporttan yararlanma hakkım var. ben yararlanabiliyor muyum diye sormadım, 90 günden fazla gidip de yine de yararlanan var mı diye sordum, bilmiyorsunuz yorum yapmayın bari çok biliyormuş gibi.

15 temmuz 2022 01:40

5. Eee herkesten çok biliyorsanız sormayın o zaman.

Neden hocanızın sizi önemseyip cevap yazma zahmetine girmediği belli.

15 temmuz 2022 09:31

6. Kız başka bir şey soruyorum diyor kalkmış biliyorsan sorma diyor. Kuzum deli misiniz siz

15 temmuz 2022 09:39

7. a3 gerçekten okuduğunu zerre anlamayan birisin. bu insanlarla bizim oyumuz bir mi ya.

15 temmuz 2022 10:47

8. ne gibi bir haktan yararlanmak istediğini anlayamadım, ben yeşil pasaportla gittim erasmusa ama 90 günden fazla olacağı için gri de olsa yeşil de olsa vize almak zorundasın. vize aldıktan sonra da pasaport renginin bir önemi yok zaten

15 temmuz 2022 13:39

9. Erasmusa yesille gelen arkadaslarim 90 gun sonrasinda vize aldi. Ben akademisyenim gri pasaport belli tarih araliginda size verilir donuste iade edilir hatta. 90 gunden fazlasi icin pasaport alabileceginizi sanmam. Bu arada ben de bilmiyordum ogrencilere gri verildigini 2 kez erasmus yaptigim halde. Okulumda da vize alarak gidiyor ogrenciler

15 temmuz 2022 13:40

10. Biz özellikle sorduk ve gri pasaport erasmus öğrencisine verilmiyor