erkeği acayip derecede tahrik eden şeyler?

evet süslüler, ilişkiyi biraz heyecanlandırmak istiyorum. sizi ve karşı tarafı en çok tahrik eden şeyler neler acaba ? önerilere açığım

1. Ben benimkine gün içinde hiç beklemediği anlarda nude atıyorum deliriyor :) yan yanayken mesela film izlerken falan çaktırmadan bacağının iç tarafına dokunuyorum o da başlıyor sonra haha. :d sadece bizim bildiğimiz bi bakışımız var, geçenlerde arabada giderken o bakışı attım öyle tatlı ve seksi şekilde, çok hoşuna gitti. Yine gün içinde onu ne kadar arzuladığımı falan yazıyorum.

8 aralık 2020 10:55

2. Anonim 3 sen gerçekten insanlıktan nasibini almamış bir gerizekalısın. Alevi değilim ama en azından insanım, keşke sen de biraz olabilsen.

8 aralık 2020 11:10

3. Anonim 3 hayatımda senin kadar cahil ve tiksinç bir insan görmedim. Leş bir üslup, zerre çalışmayan kafa, 13 iq ile çevrendekiler için çok zor olmalı sana katlanmak.

8 aralık 2020 11:15

4. Ya iki sevişicez şurada konu buraya nasıl geldi ya

8 aralık 2020 11:15

5. Kızlar geçen yine böyle bir soruda okudum biri demiş ki anüs deliğiyle testislerin arasında kalan bölgeyi yalayın erkekler çıldırıyor demiş. Sevgilime deneyelim mi dedim denedik, o kısmı yalarken aynı zamanda penisine de masaj yaptım çok zevk aldığını söyledi. Artık ikimizin de vazgeçilmezi oldu oral sekste mutlaka oraya dil atıyorum.

8 aralık 2020 11:24

6. Kızlar ben galiba fazla utangacım sürekli ya şuramda kıl varsa ya göbeğimi görürse vs diye kuruntu yapıyorum bu yüzden kendim de odaklanamıyorum. Bir de çok fazla konuşasım geliyor tam bir libido killera dönüşüyorum shjdjdj

8 aralık 2020 11:45

7. ay o benim anonim 4, mutlu oldum önerimin işe yaramasına. :)

eski önerim geçerlidir.(gizlinot: swh)

8 aralık 2020 12:12

8. takipteyimm bilgi paylaştıkça çoğalır süslüler elleriniz dert görmesin üç beş ne varsa yazın hahaha

8 aralık 2020 13:34

9. soru niye hareketlenmiyor???

gerçi karantina yüzünden kimsede hareket kalmadı :(((

8 aralık 2020 15:53

10. takipteyim!!