erkeğin sevişme sırasında inleme sesi sizin de hoşunuza gidiyor mu?

sadece oralda biraz inliyor denk geldiklerim, ben ortalığı yıkıyorum mesela utanıyorum artık. neden bu kadar tutuyorlar kendilerini halbuki ben o sesi daha çok seviyorum. direkt inle ulan mı diyeyim napayım ya sjajsjdj.

1. Azıcık inleseler, namertlerin gıkı çıkmıyor. Ben de oral yaparken, bir de boşalma anında biraz inlediklerine denk geldim. Oyş bi fena oldum aslakakl

3 nisan 2021 20:11

2. Açıkça söylemek lazım ya, olm tutma kendini inlediğini duymak istiyorum diye

3 nisan 2021 20:12

3. iki uc kez seks yaptiniz ama sizi tahrik eden seyler mevcut partnerde yok mu? Duz bir zamanda hadi bizi yukselten seyleri konusalim, ben anlatayim once diyip benim icin en cok bu bu bu diye siraliyorsunuz. Sonraki iki uc sekste de o guncellemelerden en az ikisi baslangic seviyesinde de olsa gelmezse onu birakip yeni partner buluyorsunuz.

3 nisan 2021 20:16

4. Ya yemin ediyorum biri şu heriflere öğretsin sıkmasınlar kendilerini :d

3 nisan 2021 20:55

5. Benimki konuşuyor öff şu şöyle off bu böyle şeklinde ona da tavım ama tam gelirken çıkardığı inlemeye feci deliriyorum djfkcjdckş

3 nisan 2021 21:32

6. eveeet ama pek duymuyoruz malum. ben de çok sesliyim, çok utanıyorum :d inş hoşlarına gidiyordur:d

3 nisan 2021 21:37

7. inleme + gözlerini kapatıp ağzını aralaması oyş. son anonim şikayet ettim

3 nisan 2021 22:02

8. Sjshsj baskalari hayattan zevk alip catir catir sevisip orgazm olurken kendisi yapamiyor diye deliren bir ezik eksikti, hosgelmis :)

3 nisan 2021 22:05

9. A10 kudurma ablacım evlenince yaparsın umarım dört dakikada bitmez djdkcjdsnkl

3 nisan 2021 22:19

10. Ay kızlar çok tatlısınız gaza geldim sjsjsjjs. Bu kadar tahrik olduğumuz bir şeyi bizden esirgemeleri peki?!?!? Bilseler numara bile yapar namıssızlar ahahaha. Ben zaten dominant bi tipim bundan sonra üstteyken inle lan sesin gelmiyo diye basıyorum tokadı. Acayip keyfim geldi ya, çok yaşayın 😅

4 nisan 2021 05:09