erkek arkadaşımı seviyorum ama ondan ayrılmak istiyorum?

artık bağımlılık mi alışkanlık mi bilmiyorum fakat ondan kopamıyorum. onu seviyorum fakat çokta mutlu değilim açıkçası. daha iyi bir ilişki yaşamak istiyorum. bazı huyları artık beni sinir ediyor. iyi biri, eğlendik mi eğleniyoruz fakat beni heyecanlandıracak bir şeyler yapmiyor. ilişkide heyecan çok önemliymiş bunu anladım. bunu yaratmaya çalışan ya da sürekli ilgili davranmaya çalışan benim.ayrılırsam pişman olur muyum bilmiyorum. geçmişte 2 kere ayrılık yaşadık ama dayanamadım 2 gün sonra barıştım. ne yapabilirim lütfen yardım edin :(

1. Aşık ol .. aşksız ilişki yürümez

3 temmuz 2022 18:34

2. Ben ona aşık olduğumu düşünüyorum ama hayatımdaki her şeyi mantığımla düşünmeye alışmışım. Mantıklı düşününce daha mutlu bir ilişki istediğimi farkettim. Onu bırakamamın nedeni de aşık olduğum için sanırım

3 temmuz 2022 18:50

3. süslü madem aşıksın neden mutlu değilsin? ilişkin kaç yıllık? deseydin ki artık aşık değilim alışkanlıktan devam ediyorum neyse de aşığım diyorsun.. kararını iyice gözden geçir. nasıl biri, ilişki nasıl vs. he kötü biriyse ve toksik bir ilişkiyse o zaman ayrıl evet.

3 temmuz 2022 19:10