erkek arkadaşımın telefonunda eski sevgilisinin nude'u vardı söylemeden hepsini sildim?

öncelikle erkek arkadaşımın telefonunu kurcalamam çok yanlış biliyorum, kendimi engellemeye çalışıyorum çok nadir yaptığım bi durum. kızlar daha önce de bu konunun geçmişi ile ilgili bir soru açmıştım. ben erkek arkadaşımın whatsapp'ında eski sevgilisi ile olan konuşmalarını silmediğini fark edip girip fotoğraflarına bakmak istedim ve kızın nude'larıyla karşılaşmıştım. sonra bunu size de anlatmıştım erkak arkadaşımla tartışmıştık ve telefonundaki hiçbir şeyi silmediğini bununda böyle kalmış olduğunu söylemişti ve  silmişti tüm konuşmaları. erkek arkadaşım benim bilgisayarımdan gmail'ine girmiş ve açık kalmış. fotoğraflar kısmına da kendi telefonundaki fotoğraflar otomatik yedeklenmiş. geçmiş fotoğraflarına baktım ve o kızın nude'larının hala durduğunu gördüm ama taa 2015'den fotoları bile duruyor hiçbir şey silmemiş gerçekten telefonundan. ben de girdim kızım tüm nude'larını sildim. normal fotolarına karışmadım. bi gün bana gelip sen mi sildin derse zaten yokluğunu fark edip girip aramış demek oluyor diye düşündüm. her halükarda yokluğunu fark etmesi ayrılık sebebi diye düşündüm. bu yaptığım yanlış mı? kendimi kötü hissediyorum

1. Konuşmaları ve çıplak fotoğrafları gördüğün gibi ayrılman gerekirdi. Yeni ilişkisine saygısı olan bir adam gevşek gevşek ben hiç bir şeyi silmiyorum yhaa deyip eski sevgilisinin bütün fotoğraf ve konuşmalarını telefonunda bulunduramaz.

15 mayıs 2023 13:52

2. süslü kaç senedir berabersiniz? kızdan ayrıldığı anda bence nudeleri silmesi lazımdı. sonuçta ex sevgilisi olmuş. demek siz bunla nudeleşseniz mezara götürcek senin fotoları.

15 mayıs 2023 16:08

3. 3 sene oldu süslü, nude'lar çok eski. Unuttuğunu düşünüyorum açıkçası sohbeti yanımda hemen silip özür dilemişti, varlığını bile unutmuşum demişti ama telefonunun yedeklediği yerden silmeyi akıl edemedi gibi geliyor. Sevgisinden şüpehelensem bu şekilde davranmam ama öyle bi durum yok. Eski sevgilisiyle olan fotoları tutması da beni rahatsız etmiyor. Kimi anı der saklar anlarım sadece nude saklaması rahatsız edici. Sadece o eski sevgilisinin değil diğerleriyle olan fotoları da gördüm google fotoğraflarda duruyo hepsi. Neyse ki kimseye nude atmadım hayatımda, atmam da bu şekilde kimin göreceği belli olmuyor ben de kızın nude'larını görmek istemezdim

15 mayıs 2023 16:23

4. Burda ben de böyle bir soru açmıştım süslü ama ben bilerek kurcaladım yani senin gibi yanlışlıkla denk gelmemiştim. Bilgisayarını karıştırdığımı anlar diye korkup hemen kapatmıştım. İyi ki de karıştırmışım ama Silmediğime o kadarrr pişmanım ki keşke silseymişim ben de

15 mayıs 2023 21:12

5. Rezillik resmen. Erkeklere nude atılmaması gerektiğinin kanıtı. Unutmak bahane değil üzgünüm. Kimsenin ayrıldığı sevgilisinin nude fotolarını yıllarca telefonunda tutması için bir bahane olamaz.

16 mayıs 2023 11:40