erkek arkadaşım 5 gün üst üste aynı kıyafetleri giyiyor. özellikle de 1 pantolonu var ve hep onu giyiyor daha rahat diye?sizce bu normal mi?

kızlar soru çok açık sevgilim 5 gün aynı pantolonu giyiyor. haftasonu görüşmüyoruz mesela ama o pantolonun yıkandığını hiç sanmıyorum. her gün havalandırıyorum giysilerimi diyor. pantolon alalım edelim diyorum ona ama ısrarla benim 3 pantolonum var bunlar bana yeter diyor. pis kokan biri değil ama ben her gün temiz kıyafet giyip giderim ve giydiklerimi de haftasonu yıkarım mesela. onda o huy yok ve erkeklerde sanırım durum böyle. yorumlar mısınız? erkekler gerçekten pis mi? yoksa bu normal mi?

1. Benim bildigim kotlar cok sik yikanmaz genelde havalndirmak yetiyor kirli degilse ama her gun giyince yikanmasi lazim tabi

16 mayıs 2021 18:44

2. Doğa dostu bi sevgilin var. Sevin.

16 mayıs 2021 18:50

3. Aynısı aynısı. Ben her gün giysilerimi değiştirir bi giydiğimi bi daha taa ne zaman giyiyorum. Özellikle kıyafet konusunda çok takıntılıyım süslü yıkayıp ütülemeden giymem ama eski erkek arkadaşım öyle değil. Durumu iyidi cimrilikten ya da pasaklı olmasından değil de bilmiyorum akıl mi edemiyordu ya da iyice kirlenene kadar mi değiştirmek istemiyordu bilmiyorum shaha. Bi tişörtü 3 gün giyer sonra değiştirirdi kışın kazağın aynı şekilde. Aldıkları da hep pahalı kaliteli valla bu huyunu hiç anlamamıştim shsha gayet temiz biriydi de her gün duş alan saçına başına bakan biriydi. O zaman 18 19 yaşındaydim akıl mi edemiyordum acaba söylemeyi dhsha şimdi daha cesurum neden hoslanmasam söylüyorum.

16 mayıs 2021 18:52

4. normal değil 5 gün aynı pantolonu giyen biri bana pasaklı izlenimi verir, kendisini uyarırım hala aynı şekilde giymeye devam ederse koşarak uzaklaşırım...

16 mayıs 2021 18:55

5. Kot pantolonsa ortalama 4-5 kez giydikten sonra yikanmasi oneriliyor. Tabii ki her giymeden sonra havalandirmak lazim yada bariz kirlendiyse koktuysa falan yikamak lazim. Bence pantolon degil de hic yikamadan 5 gun ayni gomlegi giyse sorun.

16 mayıs 2021 18:57

6. Hadi yıkamıyosun 3 pantolonun varsa değiştirerek giy be adam:( benim en takıntılı olduğum konudur kıyafet. Kot pantolonu 3 4 kere giyer öyle yıkarım ama ertesi gün direkt giymem ya

16 mayıs 2021 19:00

7. hadi yıkanmamasını anlayabilirim de gerçekten son anonime katılıyorum. en azından değiştire değiştire giymek gerek.

demek ki bazı erkekler pasaklı kızlar. bazı erkekler gerçekten temizliğine dikkat ediyor mis gibi ama erkekler temizlik konusunda kadınlar kadar uğraşmıyor. üzücü.

16 mayıs 2021 19:13

8. ss hep böyle miydi erkek arkadaşınız? sonradan olmadıysa, biz kadınlar olarak 5 gün aynı kıyafeti giye giye sevgili bulabilir miydik? erkek olarak doğmak varmış.

16 mayıs 2021 20:13

9. Bir kere çok çok sevdiğim bir kotumu yıkamıştım ve resmen yamuldu. Beyaz çizgiler oluştu. Mahvoldu kısaca. Kokmadığı sürece asla kotlarımı yıkamam. Ucuz bir şey değil sonuçta. Bencw konmadığı sürece sıkınto yok süslü bu kadar kasmaya da gerek yok iç çamaşırı değil ki bu...

16 mayıs 2021 21:31

10. @a9 süslüm çok tatlısın

yıkamadığına eminim çünkü atıyorum pantolonun bi yeri bi leke oluyor ve o leke 5 gün duruyor. oradan anladım ben de yıkamadığını.

16 mayıs 2021 22:04