erkek arkadaşım genelde aynı kıyafetleri giyiyor?

süslüler selam. kendisinin aslında çok güzel bir tarzı var giydiği parçaları da hep beğeniyorum ama genellikle aynı şeyleri giyiyor, mesela spor bir şey giyeceğinde hep genellikle aynı eşofman ve aynı sweatshirt giyiyor. tabi ki kendi nasıl isterse o şekilde giysin ama, bu erkeklerde normal bir şey mi? yani biz kadınlar gibi binbir farklı kıyafetleri olmalarını beklememeli miyiz? kendimi bunu düşündüğümde kötü hissediyorum çünkü.

1. Süslü baş harfi r mi

26 şubat 2024 21:50

2. Benim eşim de böyle hep dalga geçiyorum bu konuda.Şu an giydiği bir pantolonu iki eşofman altı üç sweatshirtü var.Bütün kış yıka yıka onlarla geçecek biliyorum :d Geçen kış yine sürekli giydiği bir pantolonu vardı bu sene bir kere bile giymedi unuttu farkında bile değil :d Ben beş yıl önce aldığım kazağı bile senede bir iki kere de olsa gitip kombinliyorum.Basit düşünüyorlar ondan sanırım

26 şubat 2024 22:13

3. niye rahatsız oldun ki bundan, tüm erkekler böyle. kombin videosu çekenler bile aynı şeyleri döndürüp döndürüp giyiyor. iyi giyiniyorsa sorun yok bence.

26 şubat 2024 22:16

4. Ben kadınım ben de hep aynı şeyleri giyiyorum? Sorun mu bu anlamadım

26 şubat 2024 22:22

5. sevmem. gel askim ustune basina bi seyler alalim diye tatli tatli magaza turuna cikaririm

26 şubat 2024 22:55

6. Benim de çok az kıyafetim var hep aynı şeyleri giyiyorum. Çevremdeki çoğu insan da böyle. "Biz kadınlar gibi" bin bir kıyafet genellemesini anlamadım hayat instagramda dönmüyor

26 şubat 2024 23:02

7. Temiz ve düzgün giyiniyorsa tarzı da varsa daha ne. Atnı on parçayı çevirip çevirip giymesi hiç sakınca değil benim için bu durumda.

26 şubat 2024 23:08

8. hep aynı şeyleri giyen paspallarla sevgili olan kezolar doluşmuş yorumlara shdhdh normal falan degil böyle bir insanın en basta kendisine saygısı sevgisi özeni yoktur.

27 şubat 2024 01:13

9. Ben de hep aynı şeyleri giyenlerdenim kadın olarak, beğendiğim şeyin 15 rengini falan alıyorum. Hayatımı cok rahatlattı

27 şubat 2024 01:29

10. Çalışıyorsa parası vardir insanın niye aynı şeyleri giyer ki özenmiyor demektir

benimki de öyle, özensiz duruyor

27 şubat 2024 10:16