erkek arkadaşım meme seviyor ama benimkiler baya baya küçük ?

süslüler şu büyük meme sevmek sorusunda görünce aklıma takıldı. meme seven/ popo seven falan diye ayırıyoruz ya erkekleri benimki meme seven tarafta sanırım. ben popomu çok seviyorum mesela yuvarlak şekilli vs memelerim çok küçük ama (küçük olmasını kendim beğeniyorum aslında). utanmaya başladım bu durumdan, benzer durumda olan var mı?

1. Mesela İnstada +18 couple fotoğrafları paylaşan sayfalar oluyor ya onlardan beğendiğimiz gönderileri atıyoruz arada birbirimize, memeli şeyleri atıyor genelde biraz üzülüyorum. Nude falan atarken de tamamen görünecek şekilde atmıyorum utandığım için, neyden utanıyorsun vs diyor bi şey söyleyemiyorum da. Biraz özgüvenimi düşürmeye başladı bu durum.

14 mayıs 2020 00:34

2. Süslü yani böyle düşünmeye çalışayım biraz bari. kafasında eski sevgilileriyle kıyaslıyorsa diye düşünüp kafama takıyorum fotoğraf attığımda güzel şeyler söylemesine rağmen

14 mayıs 2020 00:36

3. Süslü dert ettiğin şeye bak :) adam seni sevmiş sevgili olmuş memen umrunda mı sanıyorsun ki.

14 mayıs 2020 00:37

4. Teşekkür ederim Süslüler yani haklısınız. Değiştirilebilecek ya da değiştirmeyi istediğim bir özellik değil zaten. Mememi de beğenmesin yani beğenmiyorsa ne yapayım kim yüzde yüz kusursuz ki. Bi yüzüm güldü üzüntüm dağıldı teşekkür ederim.

14 mayıs 2020 00:46

5. Süslü kasma ya valla bak erkekler bizim düşündüğümüzün yüzde biri kadar bile düşünmüyor.bunu anladığım günden beri ben de saldım valla.

14 mayıs 2020 00:50

6. her meme seven aynı ölçülerde sevmiyor ki. büyük de seven var küçük de. zaten meme seven için genelde meme olsun da... durumu söz konusu oluyor.

14 mayıs 2020 01:04

7. Süslü işte benimki a cup falan, hani orta boy değil direkt küçük. Ama ne yapayım yani hiçbirimiz tüm sevdiğimiz özellikleri fabrika yapımı şeklinde birinde toplayamıyoruz. Çok gaza geldim soruyu Burada sorduktan sonra hahah <33

14 mayıs 2020 01:11

8. Anonim 7 buyuk goguslu olup aldatilan kadin yok mu ?

14 mayıs 2020 01:47

9. A7 adriana da aldatıldı ve küçük memeli değil?

14 mayıs 2020 01:52

10. Ay buraya gerçekten memen küçük olduğu için aldatır yazmak da, şaşkınım ne diyeceğimi bilemiyorum.

14 mayıs 2020 01:55